Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
StarterX4

Problem z serwerem bez hamachi, zmienne ip!

Pytanie

StarterX4    0
Witam, mam problem ze zrobieniem serwera bez hamachi ponieważ mam zmienne ip, i przy każdym ponownym uruchomieniu kompa mam inne ip i gdy uruchamiam serwer pisze mi
2012-11-11 15:27:36 [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
2012-11-11 15:27:36 [WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind
2012-11-11 15:27:36 [WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

dlatego że zmieniło mi się ip, mam neta z TP i po uruchomieniu kompa by połączyć się z netem muszę włączać taki program o nazwie "Neostrada TP"
czy jest jakiś sposób by ip mi się nie zmieniał? mam router ZTE ZXDSL 831AII, na tym routerze nawet nie wiem jak porty odblokować, szukałem na googlach jak na tym routerze odblokować porty ale nic nie znalazłem, to tak jak bym ja sam na całym świecie miał ten model routera. proszę pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
StarterX4    0
[quote name='GreenBlind' timestamp='1352649661' post='99407']
załątw sobie domene no-ip.org
[/quote]

ale jak? mam zrobić dedyk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi