Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
_Kali

Podanie na KidModa : _Kali

Rekomendowane odpowiedzi

_Kali    0
[b]Wiek[/b][i] - 17 lat[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? - [/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]World Edit, World Guard[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] - tak byłem adminem na kilku serwerach przez 1/2 roku na serwerze fb/sv był to serwer 20 slotowy lecz rozpadł się bo headadmin nie opłacał .[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : 2 -3 godzin na dobe[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Raz zostałem zbanowany lecz nie było powodu więc zostałem odbanowany [/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Mam na imię Janek utrzymuję dobre kontakty z administracją FB i nietylko potwierdzić mogą to : Swajner,Malaxin,Gumji,Green,itp jestem muzykiem gram na gitarze perkusji i harmonijce ustnej w minecraft gram od 2 lat premium mam od 2 lat [/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i]) : Oczywiście codziennie jestem na TS i rozmawiam oraz gram na FB[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kapix147    3
Według mnie, masz spore szanse, bądźmy szczery Green nie chce dzieci co mają 14 lat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...