MrBartek98 3 Napisano 9 Listopad 2012 (edytowane) [color=#000000][size=5][b]Wiek:[/b][/size][/color] [b]14+[/b] [color=#000000][size=5][b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? [/b][/size][/color] [b]A więc tak z pluginów znam tylko te podstawowe i kilka pobocznych typu : [color=#000000]WordEdid[/color] ChestShop LWC AntiChet. Natomiast moja wiedza na temat komend jest większa, nadawanie cuboida , kopiowanie budynków/bloków oraz te podstawowe [/b] [color=#000000][size=5][b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][/size][/color] [b]Tak , rangę "Pomocnik" na serwerze freebuild.pl-stara mapa oraz rangę "KidMod" na serwerze minefb.pl[/b] [color=#000000][size=5][b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][/size][/color] [b]Kilka banów na dzień/godzinę ale nikt nie jest przecież idealny Liczy się szczerość [/b] [size=5][b]Co powiesz o sobie?[/b][/size] [b]Cześć , mam na imię Bartek chodzę do 2 klasy Gimnazjum , interesuje się sportami. Lubię pograć w minecrafta , który podobno wpływa logicznie na myślenie .Jestem spokojny i miły [/b] [size=5][b]Czy masz TeamSpeak3?[/b][/size] [size=5][size=4][b]Tak [/b][/size][/size] Edytowane 10 Listopad 2012 przez MrBartek98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek98 3 Napisano 10 Listopad 2012 [b]Czy mógłbym prosić o werdykt ? [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 10 Listopad 2012 Clemens,twisted,swajner bądz didjusejczokled zrobią ci rekrutacje na ts3, taki teścik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach