Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kapłan Malaxer

[Podanie] Malaxin (aka Clemens)

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Wiek:[/b] 15 lat.

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: World Edit, World Guard, MultiBans, [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]CommandBook, Voxel, Vanish, LogBlock i wiele innych nudnych pluginów.[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?: [/b]Ranga pół-admin na serwerze polycraft. Oraz jak zaczynałem grę z minecraft'em, moderator na serwerze, którego nazwy nie pamiętam. Oraz moderowałem na kilku serwerach Classic.

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : 1-2 godz. w dni powszednie. W weekendy trochę dłużej.[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :Nie licząc 3 bezsensownych kicków, to nie.[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Jestem nudnym gimbazjalistą, który gra w minecraft'a od dawna, oraz interesuje się informatyką.[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? :[/b]Tak posiadam i ts3 i mikrofon oraz często na niego wchodzę. Edytowane przez Malaxin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...