Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kiersnowski

Podanie na KModa: kiersnowski

Rekomendowane odpowiedzi

kiersnowski    5
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): [color=#ff8c00]15[/color][/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: [/font][/color][color=#ff8c00][font=helvetica, arial, sans-serif]Tak - WE, WG, Multiverse portlas i core... Posiadałem serwer więc wiem "o co w tym biega".[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : [color=#ff8c00]Posiadałem Administratora w jednej małej sieci, oraz moderatora z którego zrezygnowałem w jednej z znanych sieci serwerów non - premium[/color][/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : [/font][/color][color=#ff8c00][font=helvetica, arial, sans-serif]od godziny 16:35 do godziny 21:45 mogę być prawie zawsze (w tych godzinach najczęściej jestem w domu)[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : [/font][/color][color=#ff8c00][font=helvetica, arial, sans-serif]Tak byłem dawno temu (miałem perm-bana którego mi darowano za co serdecznie dziękuje) [/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : [/font][/color][color=#ff8c00][font=helvetica, arial, sans-serif]Mam na imię Adam koledzy mówią do mnie Kier, uczęszczam do gimnazjum koło Pruszkowa (Komorów) - interesuję się komputerami, muzyką rock (Guns N' Roses, Nirvana) gram na gitarze i mam nadzieje że będzie nam się dobrze współpracowało [/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : [color=#ff8c00]Posiadam razem z mikrofonem (przejściowe problemy - chwilowe z komputerem - muszę używać przez jeszcze 1 tydzień 8 letniego laptopa który ma kompletnie zryte połączenia dźwiękowe i połowie dźwięków łapie zamiast w głośniki to w coś innego [nie wiem dokładnie] więc nie słyszę co do mnie mówią i nie mogę z tego samego powodu mówić [przechwytuje dźwięk w nie to co powinien] z góry przepraszam za 7 dni wszystko będzie git bo PC wróci z naprawy)[/color][/i] Edytowane przez Kiersnowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107
Tak! Kiersnowski powinien dostać tą range, kiedy pierwszy raz byłem na FB (Beta 1.7.3/Beta 1.8.1) on pomógł mi na serwerze. Zresztą dużo osób wie wie, jaki on jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...