Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
XXWoyt

Proszę o pomoc.

Pytanie

XXWoyt    1
Witam, szukam programu, który ma takie coś jak VPN i będę mógł się połączyć z kuzynem żeby mu się wyświetliła moja mapa w trybie wieloosobowym. Wchodzę na swoją mapkę i robię Udostępnij przez sieć potem on wchodzi w wieloosobowy i widzi moją mapkę i wchodzi do mnie.
Programy które sprawdziłem i nie działają u mnie:
Hamach, comodo (coś tam), easy vpn, teamviewier. Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
XXWoyt    1
Nie działa mi serwer gdy robię serwer jest jakiś problem z portami pokazuje w białym panelu (minecraft,serwer) i dlatego wole takie rozwiazanie jakie napisałem.A hamachi jest najlepsze ale mam jakieś zółte trójkąty i nie działa przez hamachi.

A może ktoś wie jak inaczej zrobić aby mój kuzyn wbił na moją mapkę przez udostępnij przez sieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
XXWoyt    1
Jest ktoś na tyle dobry żeby pomógł do cholery ? Ile można pisać tematów aby ktoś udzielił mi pomocy ? Zero pomocy-po co jest to forum ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RaVoLeZfu    0
jezeli chodzi o serwer to bedzie ciezko

natomiast jezeli chodzi o siec lan to mam podobny problem i moze byc on spowodowany zlym internetem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
_Leper_    0
Żeby ci serwer non-premium działał najlepszym rozwiązaniem jest router, tam wystarczy odblokować porty 25565 - 25566 i tyle w properities wpisujesz ip swojego kompa i wszystko działa ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Tower_Hunter    14
Musisz odblokować port Hamachi w Zaporze Systemu Windows, szukaj poradnika, jak to zrobisz możesz spróbować postawić serwer na normalnych plikach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...