Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xXRafikolczXx

unban

Rekomendowane odpowiedzi

Droga administracjo. Dostałem przed chwila bana za xray. Oświadczam wiec, że xray'a nie uzywalem. Gram na laptopie brata, na ktorym o dziwo nawet przy braku pochodni widać wszystko. nie śmiałbym poza tym używać xray'a, kiedy mialem cala zbroje prot4! w chestach w domku mialem także troche zbroi diax, ale to tylko dzieki temu, że przez ostatnie dni bardzo dużo bylem na PVP. (można sie spytac pawelek86pablo i innych czesto odwiedzajacych arene). to, że kiedyś używałem xray, nie znaczy że używałem go teraz. Proszę o rozwiązanie tego nieporozumienia. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
śledziłem cię 5 minut i widziałem co robiłeś.

a jak wyjasnisz bezposrednie kopanie do diaxow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to nie bylo bezpośrednie kopanie do diaxow. ja zwyczajowo kopę tunel 2x1. miałem kilof na fortune3, wiec tych diaxow wypadalo nawet po 4. po drodze rozkopuję każdy surowiec, bo z doświadczenia wiem, że za np. za redstone czesto sa diaxy. Tam akurat wykopałem wegiel, za ktoym okazaly sie być diaxy. Nie chcę, aby to nieporozumienie wykreśliło mnie z graczy freebuild.pl

Jak za pierszym, drugim i (chyba) trzecim razem dostalem bana, to był to słuszny ban. tym razem tyle bym nie zaryzykował.

Proszę wziąc to pod uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Więc...?
A jak chcecie sie pozbyć xray'owcow to radze wgrac plugin anty x ray..... chociaż naprawde tym razem nie mialem xray'a

A tak poza tym chcialbym tu grać, bo na 1.4 serwer się naprawdę dobrze zapowiada. chciałbym też podkreślić, że zależy mi na grze tu, ponieważ jak można wyczytać na tej stronie - średnio dziennie gram tu ponad 2h. Edytowane przez xXRafikolczXx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No proszę green, nie banuj porządnych (od niedługiego czasu) zle porządnych graczy. miałem przecież dużą przerwę w grze na Freebuild, a kiedy wróciłem, caly czas dostaję te same oskarżenia. Proszę o tego unbana :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez KrzychuHD
      STARY DOBRY HARDCORE

» IP serwera: 88.99.65.48:31395
      hc4af.tasrv.com
      s13.titanaxe.com:31395
      » Wersja serwera: 1.7.10 - .1.8
      » Typ serwera: HARDCORE
      » Ilość slotów: 100
      » Whitelista: Nie
      » Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:
      xKristOFFx

Prezentacja z 'gotowca' ale niedługo będzie lepsza 
    • Przez slendepolak
      moj nick to slenderpolak

dostalem bana o tresci ''zostales zbanowany za cheaty'' nie wiem o jakie cheaty mialem amfe i kilof 5/5/3 i kopalem wegiel i poszlem do goscia z q ''Węgiel'' noi  zrobilem go ale nie dostalem kilofu wiec zrobilem reloga a tu naglE ban wyskakuje PROSZE O UB
  • Dodaj nową pozycję...