XXWoyt 1 Napisano 6 Listopad 2012 Siemka, istnieje jakiś program podobny do hamachi ? Chciałbym zrobić ''Udostępnij przez sieć'' i wtedy żeby mojemu kuzynowi poszukało to i mógłby się połączyć bez robienia serwera. Proszę o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 EniuuuPL 43 Napisano 6 Listopad 2012 http://lmgtfy.com/?q=programy+podobne+do+hamachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 GreenBlind 129 Napisano 6 Listopad 2012 comodo unite TeamViewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 XXWoyt 1 Napisano 6 Listopad 2012 Przez TeamViewer będę mógł utworzyć sieć i grać z kuzynem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 GreenBlind 129 Napisano 6 Listopad 2012 jest VPN w teamviewerze za pomocą którego możecie max w 2 osoby grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 XXWoyt 1 Napisano 6 Listopad 2012 (edytowane) Słuchajcie : Czemu moja siostra nie może wejść na mapkę do mnie przez ''Udostępnij przez sieć'' i wyskakuje jej ''Nie udało się połączyć z serwerem.Mamy router NetiaSpot. Parę dni temu działało nam normalnie. Edytowane 6 Listopad 2012 przez XXWoyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 XXWoyt 1 Napisano 8 Listopad 2012 Pomoże ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi