Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Adikulu

Podanie Na KidModa

Rekomendowane odpowiedzi

Adikulu    0
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): mam 14 :D[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]:pluginy hmm... nie bede wymienial ale mam server Jail [/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :range oczywiscie na teamspeak3 [ nie tym ] i na mc kilka razy [ nie na swoim servie ][/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : Jestem no life od 16 do 22 xD[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :takkkkkk ale bylem trollem ale juz nie [ poprostu nie chce mi sie ][/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :Ja nic o sobie nie musze mowic kazdy mnie zna z tej " zlej " strony ale zmienilem sie troche i chcialbym dolaczyc do ekipy[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :Mam to i to[/i] Edytowane przez Adikulu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
Troll zawsze będzie trollem
[color=#000000]Jestem na [/color][size=6][color=#FF0000]Nie[/color][/size] Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
W ostatnim pytaniu, chodziło czy masz a nie czy ogarniasz >.<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adikulu    0
Affib dokladnie troll trollem zostanie tylko czemu mam bana na ts ? Śmieszne dobra moj trolling na moda zakonczony tak oto chcialem pozegnac ta siec widac ze upada, niestety ,znalem tutaj wiele osob, mnie tutaj prawie kazdy zna z tego ze "Trollowalem" ale tak naprawde to juz zaczyna byc nudne xD dlatego tak jak napisalem zrobilem server jezeli zobaczycie na innych forach ip do niego mozecie przyjsc pogadac normalnie bez zadnego trollu ani spinania sie

Żegnam
Adikulu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Żegnam, po banie na ts3 również wnoszę o bana na całą sieć dla Ciebie.

Z poważaniem GreenBlind

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...