Marsylias 5 Napisano 24 Lipiec 2011 Mam zamiar kupić większą działkę ale pierw szukam dobrego budowniczego zapłata gwarantowana items to moja sprawa ;p zgłaszać się w tym temacie doświadczenie w budowie ile chcecie pieniędzy (nie przesadzajmy ;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TopowyDenser 0 Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłaszam się. Moje doświadczenie w budownictwie niestety małe ponieważ mam mc od kilku tygodni i budowałem sobie w single. Myślę, że się dogadamy. W końcu chciałbym od czegoś zacząć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsylias 5 Napisano 24 Lipiec 2011 no to widzimy się na fb jutro ;>@EDITnadal zapraszam chętne osoby :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kobra11 Napisano 15 Wrzesień 2011 zgłaszam mam dozę doświadczenie w budownictwie ale mam warunek chce być współwłaścicielem serweramoje gg:38092763 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolgo 2 Napisano 1 Listopad 2011 hmm ja też moge pomódz, umiem budować myśle że ciekawie zaprojektuje twój domek. zrobie to za free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaazik 1 Napisano 1 Listopad 2011 Gram w mine od pol roku, wiec duzo wybudowalem, zaplata do ustalenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach