Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
werciaDj

Podanie na Kmoda. :)

Rekomendowane odpowiedzi

werciaDj    0
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): 14[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: World Guard[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze się nie liczy) :[/i][i]Tak byłam Kmodem.[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : 2-4h[/font][/color] a czasem 5h :-O

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Nie[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Moim hobby jest gra na fortepianie. Lubie grać w grę Minecraft i na tym serverze. Gram na tym serverze od wersji 1.7.3 . Uczęszczam do szkoły. Mieszkam na Mazowszu... [/font][/color]Ostatnio kiedy byłam Kmodem zawaliłam :( Kmod to było dla mnie coś wielkiego i troche nie ogarniałam :( . Przecierz człowiek uczy sie na błędach. Ale nie poddam się.. :) Juz nauczyłam sie na swoich błędach jak co robć. Postaram się niezawalić obiecuje. :-)

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b]Tak posiadam TeamSpeak. <3
Juz nie pisze "xD" tylko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szata2001    1
Wercia jak amek265 prosił cię o powiekszenie cuba ty NIEmuIałAŚ i próbowałaś go przekupić. Wiec raczej niebyłas kidem tylko tak mówisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
werciaDj    0
Co? Próbowałam go przekupić? O_o
Lol co ludzie wymyślą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...