Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dek

Skarga na... nadgorliwość ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dek    0
Witam

Dzień w dzień pogrywam sobie po parę (parędziesiąt ) minutek. Jak co dzień wchodzę sobie na serwer, zwiedzam kopalnię, uzbierałem trochę surowców, wpisuję "/home", a tu zong....

[attachment=1157:2012-11-02_21.21.47.jpg]

...pusto.

Jakiś lekko nadgorliwy - ktoś - posprzątał moją działkę.

Budowla, wg mnie, zgodna z regulaminem, tabliczka z opisem własności była. Zero ostrzeżeń,że coś nie tak jest. W sumie codziennie patrzyłem czy nie pojawiła się obok mojej tabliczka administracyjna, z informacją, że coś nie tak jest.

W sumie pominę już samą działkę bo był to tymczasowy (ale ładny) magazyn gdzie zbierałem materiały (sporo materiałów) na budowę domku poza miastem. Potrzebne pieniądze też już prawie uzbierałem.

I co Panowie administratorzy na to powiedzą. Cały wysiłek na marne, zostało mi tylko to co nakopałem sobie parę minut wcześniej - wszystko od nowa ??

Nadmienię tylko, że jako nieliczny z graczy miałem ZAWSZE wykupione konto GOLD i jakoś właśnie straciłem chęć do jego przedłużania.

pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Najwidoczniej miałeś termin by przebudować działkę i nie dotrzymałeś tego terminu i prawdopodobnie usnął ją mod.

Ja się nie zajmuje czyszczeniem działem.

Działki też są usuwane z powodu braku aktywności, więc albo miałeś przebudować dom albo nie byłeś aktywny.

//Jeżeli będziesz chciał się usprawiedliwić goldem to nie licz na to, regulamin jest dla wszystkich, nawet administracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dek    0
[quote name='GreenBlind' timestamp='1351894992' post='98550']
Najwidoczniej miałeś termin by przebudować działkę i nie dotrzymałeś tego terminu i prawdopodobnie usnął ją mod.
[/quote]
Ciekawa teoria ale zupełnie nie trafiona.
Najczęściej spotykane przeze mnie sposoby powiadamiania o konieczności przebudowy to jest postawienie tabliczki z takową informacją na działce którą trzeba przebudować - a takiej informacji nie było.

..... albo nie byłeś aktywny.
[/quote]

Jeżeli za brak aktywności uważany jest brak udziału w życiu serwera to fakt nie byłem aktywny - ja tylko sobie, spokojnie jak na wojnie, kopałem na surowcowej, latałem po mapce w wolnych chwilach w poszukiwaniu ciekawych miejsc, oglądałem budowle innych, i w sumie tylko się przyglądałem co robią inni. Ot taki turysta był ze mnie.

Jeżeli będziesz chciał się usprawiedliwić goldem to nie licz na to...
[/quote]

Chodziło mi raczej o zasugerowanie większego szacunku dla osób dokładających się finansowo do serwera. I nie chodzi mi tu o jakieś dodatkowe profity z tego powodu ale o poważne podchodzenie do tematu.

.... regulamin jest dla wszystkich, nawet administracji.
[/quote]

Z mojego punktu widzenia to właśnie mamy do czynienia ze złamaniem jednego z ważniejszych punktów regulaminu: GRIEF mojej działki.

Ale mniejsza z tym bo oczywiście zawsze można się powołać na punkt: "Administrator zawsze ma rację".

Dlatego nie ma co polemizować dalej. GOLD kończy mi się 9 Listopada i na tym poprzestanę.

Moje dzieciaki się ucieszą bo w końcu będą mogły sobie więcej pograć niż ich tatuś.

Życzę miłego dnia. I w ogóle idę opijać urodziny żonki.

Powodzenia panowie. Edytowane przez DekiDekowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Z bogiem..

pozdrów żonę i dzieci.

btw twój dom nie został zgriefowany tylko usunięty z powodu prośby przebudowy oraz tego nie dokonania także pozdrawiam

wyślij mi listę przedmiotów jaki straciłeś na pw ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...