Smakosz02 0 Napisano 24 Lipiec 2011 A więc.. Pewnego dnia wyjechałem na 10 dni, o czym poinformowałem wszystkich, i w dodatku zapytałem czy czasem nie usunie mi ktoś działki..Po powrocie z wyjazdu, okazało się, że moja działka zniknęła! A nie tyle działka co mój domek, jednak cuboid na tym terenie dalej jest moj..>>DLACZEGO USUNĘLIŚCIE MI DZIAŁKĘ?!<< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsylias 5 Napisano 24 Lipiec 2011 czy twoja chatka była szałasem z drabinkami ;p? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz02 0 Napisano 24 Lipiec 2011 Nie, nie była. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsylias 5 Napisano 24 Lipiec 2011 jak ktoś budował blok? nie ważne to ktoś im co chwilkę podstawiał tnt zmieniał wnętrze ale potem mówiono że był gural i mówił że to dziwne bo nic nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 24 Lipiec 2011 Problem rozwiązany, domek się znalazł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach