Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
tka

Problem z giftcode :/

Pytanie

tka    3
Kupiłem na allegro giftcode do minecrafta i po 5 minutach dostalem maila z loginem i haslem do konta.Bardzo się ucieszyłem.ale tylko na chwile... w mailu pisało że jest zakaz zmiany skina chociaż na aukcji o tym nie pisało
a bardzo chciałem mieć własnego skina :/ .Kupiłem tego giftcoda bo chciałem pograć na serwerze skkf'a i na innych premium.ale niestety niewiem dlaczego gdy wchodziłem na serwer skkf'a pisało że jestem zbanowany i stąd moja złość.Oraz nie mogę wejśc na prawie żadnego dużego serwera ponieważ piszę że jestem już zarejestrowany.chociaż wchodzę na nie pierwszy raz :( co mam zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Martynaa    0
Prawdopodobnie zostałeś oszukany... chociaż nie jestem tego pewna. Prawdopodobnie poprzedni właściciel grał na tych serwerach i dostał na nich bana (?). Może gift code był używany przez poprzednika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
tka    3
tego giftcoda kupiło 40 osób a facet miał dużo pozytywnych komentarzy więc kupiłem :/ niestety to była zła decyzja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
tka    3
[url="http://allegro.pl/minecraft-premium-gift-code-tanio-okazja-i2734850705.html"]http://allegro.pl/minecraft-premium-gift-code-tanio-okazja-i2734850705.html[/url]
proszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
affib's    154
Trzeba było przeczytać negatywne komentarze
[CODE]
Użytkownik nie dostarczył tego co powinien . Zamówiłem 3 konta aktywowane giftcode'm do gry minecraft. Dostałem 1 nowe i 2 takie same... Śmiem sądzić że sprzedawca jest złodziejem. W 100% zasłużony negatyw
+ po zakupie kontakt z nim nie możliwy.
[/CODE]

Czyli pewnie te 37 osób kupiło to samo konto, zbanowane na wszystkich popularniejszych serwerach premium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...