xAchilles 0 Napisano 31 Październik 2012 Nick z gry: xAchilles Czas banu: perm ( o powód nie pytajcie bo sami dobrze go znacie) Dlaczego miałbyś zostać obanowany: niepotrzebny mi kidmod, lic zsię tylko czyste konto ( bez bana ) . Dla mnie bez różnicy czy kid mod czy gracz. Prosze o ub . P.S. Zaritorku- nie jestem hejtem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 31 Październik 2012 słaby powód dla którego miałbym Cię unbanować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAchilles 0 Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) 1. To nie sarkazm tylko prawda . Zaritor wie o co chodzi.. 2. Serwer jest spoko ale od was zależy czy będzie ub Edytowane 1 Listopad 2012 przez xAchilles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAchilles 0 Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) OMG no co mam zrobić... Podoba mi się wasz serwer i chce na nim grać, takie to trudne...? Zwykły normalny gracz. A za akcje z kidmodem przepraszam i jeśli kogoś obraziłem lub zraniłem również przepraszam Pozdrawiam Edytowane 1 Listopad 2012 przez xAchilles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CristopherC 4 Napisano 9 Listopad 2012 Już nic nie mówiąc o biciu na pvp z godem.. i zabierania lootów z graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 9 Listopad 2012 odrzucone, trollować możesz sobie w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach