GreenBlind 129 Napisano 31 Październik 2012 [center] Jeżeli macie jakieś pytania ,które chcielibyście mi zadać to proszę bardzo to jest odpowiednie miejsce.[/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 31 Październik 2012 Tak się nudzę, zadam pytania.. 1. Jak się nazywasz? (Tzn. Imię i nazwisko) 2. Gdzie mieszkasz? 3. Ulubione gry? 4. Jak długo jesteś "administratoromodoopem"? [size=1]5. Ulubione frytki?[/size] 6. Czy lubisz swoją prace? Jak tak lub nie, to dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 31 Październik 2012 [size=4][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Łukasz K. (nazwiska pełnego nie podam ) 2.Pruszków (20km od Warszawy) 3.Cała seria Sonic (dlatego mam GameCuba ;D i Sega MegaDrive gdzieś przepadł), THPS (2,3,4), World of Warcraft , League of Legends,Street Fighter, Grand theft auto 4(eflc też), Warcraft 3, Left 4 Dead 1,2 ; TF2 (w Counter-strike grałem dobre 6 lat, od 3 lat już nie gram)[Wszystkie gry oczywiście oryginalne] 4. Na freebuild.pl moja noga sięga już 1 edycji, tylko ,że wtedy wolałem być zwykłym graczem, od 2 edycji byłem opiekunem, w między czasie na 3 edycji byłem Adminem z pewnym siarczkowodorem przez którego zrezygnowałem, aż do dzisiaj znowu jestem H@. 5. Frytki? z KFC są dobre ale i tak najlepsze są robione własne 6.Lubie chociaż głupota pewnych osób powoduje ,że czasami chce się wyjść [/font][/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 31 Październik 2012 1. Jak powstał pomysł na "PrcoesyEXE" 2. Ile masz lat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 31 Październik 2012 1. Nudy w wakacje a ,że lubię grać szczególnie z kimś to wpadliśmy na pomysł z swajnerem by coś nagrać razem i wrzucić i pokazać znajomym. Nazywa powstała tylko dlatego ,że.. to liczba mnoga + gry są procesami Tak na prawdę to po prostu byliśmy w menadżerze urządzeń w zakładce procesy 2. Mam 19 lat, urodziłem się 1993r. 22 lipca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRzeczpospolita 7 Napisano 2 Listopad 2012 1) Uczysz się? Studiujesz? 2) Twoje największe marzenie? 3) Najśmieszniejsza sytuacja na serwerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 2 Listopad 2012 1.Chodzę do tzw "studium" 2. Odwiedzić siedzibę formy SEGA a najlepiej oddział Sonic Team 3. Kiedy za 2 edycji Hayper (kidmod) zaczęła "rejdżować" na mnie a potem przepraszać z 2 dni kiedy to dowiedziała się ,że jestem opiekunem. + Kiedyś zrobiłem /warp ctsg gdzie ludzie pojawiali się w lawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 5 Listopad 2012 A od której wersji minecrata grasz w niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 5 Listopad 2012 od bety 1.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam1995XD 0 Napisano 7 Listopad 2012 Green , mam pytanie czy mógłbym być KidModem? Mam 17 lat i znam bardzo dobrze ortografię Proszę o szybką odpowiedź Adam1995 Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 7 Listopad 2012 zły dział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam1995XD 0 Napisano 7 Listopad 2012 GreenBlind , Proszę o odpowiedź (prosiłem...) dodaje: Jestem sprawiedliwy, uczynny , kulturalny , miły , dobrze buduje w MC , Mam doświatczenie ponieważ , miałem Kmoda na serverach . Pozdrawiam , Adam1995XD proszę o tą odpowiedź ;DMój Nick MC to : AdamGrzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 7 Listopad 2012 Nie ten dział ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam1995XD 0 Napisano 7 Listopad 2012 jaki mam dzial wybrac???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 7 Listopad 2012 @UP Bystrością to ty akurat niezbyt grzeszysz ... http://forum.minecraft.pl/forum/118-rekrutacja/ Green: 1. Byłeś w mafii pruszkowskiej ? 2. TES, Gothic, Assasin's Creed? 3. Kolor oczu? [size=1]3.1. LoL śmierdzi![/size] 4. Zainteresowania? 5. Zamiłowanie Sonic ... dość dziwne, ale różne są gusta. Dlaczego jesteś green, skoro sonic był blue? Sonic jako gra, czy jako kreskówka też? 6. Masz prawko? 7. Co byś zrobił, aby przeżyć gdy od seryjnego mordercy usłyszysz: "Zabiję cię nożem, jeżeli powiesz prawdę, a zabiję cię siekierą, jeśli skłamiesz?" 8. Co zrobić, aby zwiększyć wartość malucha 126p ponad dwukrotnie? 9. Jaki masz komputer? 10. Co sądzisz o Śląsku? 11. Bokserki czy slipy? 12. Masz dziewczynę/chłopaka? 13. Lubisz kawę? Jak tak to jaką? Latto, cappucino? 14. Badałeś kiedyś właściwości ziarenek cukru? 15. Spawałeś kiedyś konstrukcje drewniane? 16. Liceum/technikum, czy co? A może po? A jaki profil klasy masz/miałeś? Wyniki z matury + co zdawałeś na jakim poziomie? 17. Co byś zrobił wygrywając w dużego lotka? 18. Kiedy masz możliwość wykreowania dziewczyny, jakie byś wybrał jej cechy (tylko 2 z 3): ładna, mądra, bogata. 19. Czy białe może być czarnym? 20. Co przedstawia mój avatar? 21. Ile ważysz? [size=1]22. Co to jest: owłosione, twarde i ma w sobie białą ciesz?[/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 7 Listopad 2012 1. Nie ;D 2. Żadne z powyższych 3. Brązowe 3.1 DOTA(1) lepsza [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. zainteresowania? hmm głównie informatyka ale chętnie pochłaniam wiedzę z innych "rzeczy", ogólnie z duchem czasu ;d[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]5. Zielony jestem z powodu pewnej postaci z amerykańskiego komixu który nie wyszedł w polsce ( może nawet i w europie na 99%) była postać Scourge, była to postać podobna do Sonica ale zielona.[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][ [url="http://sonic.wikia.com/wiki/Scourge_the_Hedgehog"]http://sonic.wikia.c..._the_Hedgehog��[/url][/font][/color]] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Mój nick w oryginale brzmi Zielony Daltonista (GreenColourBlind), lecz postanowiłem to skrócić do GreenBlind. Ogólnie jeżeli chodzi o filmy animowane to wszystkie oprócz "sonic x", sonic x jest kupą Jeżeli chodzi o sonica to : komiksy,gry,filmy[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Koledzy z reala mówią na mnie Kosior. 6. Aktualnie jeszcze nie. 7. Wyślę go do sejmu? 8. Maluch [/font][/color]diesel na gaz jest wyjątkowo dobry 9. Phenom II x4 965 Radeon 6850 8gb ram [font=arial, sans-serif]GA-M52LT-D[/font][font=arial, sans-serif]3 (budżetówka, potrzebowałem coś na szyko, mam zamiar wymienić na asusa bądź Asrocka[nie cierpie gigabyte :(]) Chieftec 500W ([/font]jeżeli chcesz całość to dopisz) 10. Z Śląskiem mam trochę wspomnień + mam tam rodzine 11. boksy 12. Mam 13. Jak potrzebuję kopa i się skupić to mała czarna, dla smaku "cafe late" i "[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]cappucino"/[/font][/color] 14. Nie 15. Spawanie drewna ;o raczej nie 16. Liceum z rozszerzoną informatyką, wyniki? Pozytywne sam się zdziwiłem wszystko powyzej 60% oprócz matmy. Zdawałem rozszerzony angielski resztę na podstawowym. 17. Kupił minecraft.pl <joke>, pewnie bym wyjechał za granicę... 18. Rzekł kiedyś mój nauczyciel od Wosu.. Uroda kobiety kiedyś minie.. ale to jak gotuje ,nie 19. Tak, na odwrót już nie 20. Hmm twój face jak dysk się zjarał? 21. aktualnie pod koniec dnia.. 80kg 22. Zaritor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 19 Listopad 2012 (edytowane) 1.Ile lat ma twój komp? 2.Kiedy dostałeś(miałeś) pierwszy komp. 3.Jaka była twoja 1 gra? 4.Jak poznałeś mc? Ile mając lat? 5.Ile osób zbanowałeś za x-ray. 6.Ile osób zbanowałeś za inne chety. 7.Ile osób zbanowałeś za kulture (wyzywanie, wulgaryzmy itd.)? 8.Co ile czasu (średnio) zostaje nadany komuś perm. Edytowane 19 Listopad 2012 przez kuba606 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 19 Listopad 2012 1. to pytanie trochę nie dokładne ponieważ każda część ma ileś tam lat. 2. miałem około ~4 lat.. 3. moja 1 gra? hmm Jakiś robak za czasów ms-dosa.. ale przed tym grałem na genesisie w sonic the hedgehog 4. mc znam od.. maja 2011 roku. mam aktualnie 19 lat so... 5.nie wiem, dużo:D 6. Dużo 7. Dużo 8. co około 3 godzin licząc tylko dni bez nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 19 Listopad 2012 1. Co sądzisz o minecraft.pl? Jaka była dawniej i co według Ciebie zmieniło się na gorsze? 2. Lubisz Dziobaki? 3. Jak podsumowujesz swoją "kadencję" na tronie fb? 4. Kim był dla Ciebie Elros? Przyjacielem, lubiłeś go, czy może drogą do władzy? 5. Freebuild zmienił się na lepsze? 6. Dlaczego usunęliście wszystkie sygnaturki odnośnie Freebuildu z V edycji? 7. Kto według Ciebie lepiej sprawuje władze, dawny "monarcha", czy Ty? 8. Ulubiona muzyka? 9. Czytasz CD-Action? 10. Interesujesz się PC'tami? Pozdrawiam, Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 20 Listopad 2012 1.Są swobodne warunki nie ma niczego na siłę, dawniej? To zależy jak dawniej.. 2011 było fajnie potem Siarczkowodory się wkradły i inne osoby o ,których nie będę wypominać ,bo nie wszyscy byli źli. Aktualnie panuje spokój i jest ok jedyne co się zmieniło na gorsze to to ,że na scenie minecraft jest co raz mniej "konkretnych ludzi",ergo więcej dzieci które nie potrafią nawet dobrze pisać.. 2.Dziobaki to fajne ptaki ale preferuje Jeże. 3.Posiadałem 2 trony jako admin.. 3 edycja oraz aktualna, no cóż.. był spokój i tyle mogę powiedzieć.. w 3 edycji zrezygnowałem z powodu Siarczkowodorowego gadania jakim to on tępą pałą jest. 4.Drogą do władzy nie był, jestem na fb nietykalny już od 1 edycji, opiekuna poprosiłem na 2.(jak by ktos nie wierzył to spytać swajnera bądź innych z tamtej edycji) Raportowałem wszystkiego rodzaju sprawy do Rabusia kiedy jeszcze go to interesowało . Elros.. lubiłem go ale po tym co się stało jest dla mnie aktualnie neutralną osobą.. Kestem bezstronny i nigdy nikomu do końca nie ufam. A ludzie ,którzy mi podpadli ciężko musiały by pracować bym mógł kiedykolwiek z nią zagadać.. Szczerze powiedziawszy nigdy nie chciałem się podjąć pełnego obowiązku H.admina teraz nim jestem i robię za Technika serwera/administratora/rekrutatora etc. po prostu pierwszej lepszej osobie nie powierzam nic.. 5.Freebuild zawsze był server na ,którym ludzie dobrze się bawili, przykładem była 2 edycja. Mimo braku piękności ludzie się świetnie bawili i nigdy nie świeciło pustkami . Nie stał się lepszy.. po prostu wróciliśmy do korzeni. Teraz to jest zupełnie inny server. 6. Nie wiem aczkolwiek nie które sygnatury były omylne i gracze nadal myśleli ,że sprawują władzę. "Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem" sami odeszli to po co płaczą tutaj?(krypto reklama?) 7.najlepiej sprawował się z wszystkich poprzednich ekip Krwawic, był na luzie oraz nie wykorzystywał nikogo. Siebie nie oceniam, nie mówię, że jestem dobry bo czasami jestem leniwy, może dlatego ,że robię to wyłącznie dla was bo ja z tego nic nie mam I tak jak mówiłem teraz jest to zupełnie inny server.. więc nie ma co porównywać. 8. Rock/Metal 9. Kiedyś czytałem na bierząco.. teraz już nie 10. Tak aktualnie jestem na studium z kierunkiem technik informatyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 20 Listopad 2012 [quote name='GreenBlind' timestamp='1352330241' post='99028'] [font=arial, sans-serif]mam zamiar wymienić na asusa bądź Asrocka[/font] [/quote] Weź asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 20 Listopad 2012 to są dość porównywalne firmy aktualnie oraz wykonanie asrock z dzien na dzien widuje nowe rekordy w OC co świadczy o wykonaniu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 20 Listopad 2012 (edytowane) Czy wszędzie o tych kompach musicie gadać ? o.O Chociaż ASRock rlz! ASRock to jest to samo, co Asus. Tylko tańsze i z gorszą dźwiękówką. Kiedyś to była jedna firma, ale cóż. A tak w ogóle to rekordy bije MSI, najwyższe takty 8,3Ghz na Visheru (jeden wątek aktywny) i 8,1Ghz na wszystkich rdzeniach. Mam jeszcze jedno pytanie, którego zapomniałem dopisać: 1. Pracujecie nad nową mapką, czy będzie przez całą edycję? (rzadko tu wchodzę, więc dużo rzeczy mogłem nie słyszeć) Edytowane 20 Listopad 2012 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 20 Listopad 2012 Pozwolę sobie odpowiedzieć za Greena: Pracujemy nad nową mapą, która będzie przez całą edycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 20 Listopad 2012 "[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]. A tak w ogóle to rekordy bije MSI" faktycznie,nie twierdze ,że reszta jest zła.. po prostu to zależy dla kogo, dla normalnego użytkownika starczy każda, ogólnie Dla entuzjastów preferuje Asusa i AsRocka, Nie wybrzydze Gigabyte w normalnej cenie. Kiedyś MSI padło na moich oczach.. ale minęło tyle czasu ,że nie wachał bym się wziąć go ponownie . I tak jak mówi monualen prace są w toku i modyfikowane pluginy by jak najmniej server się "pocił"[/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach