Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
pirat9

Jak dołączyć do serwera?

Pytanie

pirat9    0
Witajcie. Gram w MC od bardzo niedawna, na forum też nie jestem zbytnio obeznany, więc z góry przepraszam jeżeli wstawiłem temat do niewłaściwego działu. Otóż, jak chcę dołączyć do waszych serwerów (np.: freebuild.pl) to wyskakuje mi napis, że nie mam jakiegoś premium. O co z tym chodzi, trzeba coś kupić, czy co? Chciałem dołączyć też do innego serwera i wyskoczył mi napis:

"Outadet client! Upgrade to 1,4"

O co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
pirat9    0
Oki, zaraz się zapoznam. Teraz trochę odbiegnę od tematu. Jeżeli mam pirata i wersje 1.3.2 to gra sama aktualizuje się na kolejny patchy, bo tak jak napisałem w pierwszym poście nie mogłem się dołączyć do pewnego serwera i nie wiem czy jest to związane z moją przestarzałą wersją czy czymś innym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
lkuszal    76
[quote name='pirat9' timestamp='1351453325' post='98108']
nie wiem czy jest to związane z moją przestarzałą wersją czy czymś innym.
[/quote]
Z tym, że jak powiedział kolega wyżej masz piracką wersję gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dusi007    0

Czyli muszisz kliknac "forceupadpe" przy wpisywaniu nicku oraz kupic sb premium za 50..;p ;p zagraj u mnie lepiej xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi