Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Propozycja drobnych zmian - Spawn.
dodany przez
eRzeczpospolita, w Kosz
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez PiecuJTCNW
Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
Po więcej informacji zapraszam na PV!
Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez boi559
Witajcie
Stworzyłem serwer zmodowany i szukam chętnych do gry. Paczka modów będzie do ustalenia.
Wymagania:
-mutacja
-min. 14 lat
-sprawny mikrofon
-Discord
-Kultura osobista
-Poczucie humoru
KONTAKT (discord) ---->
lub pisać w odpowiedziach i na priv
-
Przez KoniuV2
Witam,
mam pewien problem ze sklepem, który zrobiłem na commandblock'ach. Mianowicie składa się on z 3 takich bloków, każda z nich ma kolejno komendy (połączone są repeater'ami w rzędzie):
-msg @p[l=34] Masz za malo XP (Smuteczek)
-/give @p[lm=35] enchanted_book 1 0 {StoredEnchantments:[{id:51,lvl:1}]} -------- za 35 poziomów dostaje książkę z enchantem Infinity
-xp -35l @p[lm=35]
I problem w tym, że kiedy ja stoję obok przycisku i mam 35 lvl dostaje item i mi zabiera lvl, ale gdy tego lvl nie mam, książkę dostaje najbliższa osoba która ten lvl ma, nie zależnie od tego czy wcisnęła przycisk.
I teraz pytanie jak to naprawić , a może raczej poprawić.
(Mam problem z dodaniem załącznika, ale myślę że łatwo to sobie wyobrazić :D)
-
Przez Joshii Tv
Witajcie
Stworzyłem serwer zmodowany i szukam chętnych do gry. Serwer opłacony do 15 stycznia więc na ten czas żadnych opłat ani składek. Paczka typowo techniczna ale zawiera też actualiti aditions (mod który jest wszech obecny na nowych paczkach) gramy na starym dobry minecraft 1.7.10 Serwer ma 5 slotów i wystarczającą ilość RAMU do konfortowej gry na naprawdę wysokim poziomie zaawansowanie (inaczej w rozbudowanej maszyneri ) Chętnych zapraszam bardzo serdecznie
Wymagania:
-mutacja
-min. 14 lat
-mikrofon
-Kultura osobista
-oraz opcjonalnie doświadczenie w modach ale gramy po to żeby się nauczyć
Zapraszam
Mody :
-
Przez przemoles
Zapraszam do gry na serwerze PRZEMOLAND. Jest to twor mojego wymyslu I mysle ze wielu sie on spodoba.
Rozgrywka oparta jest na sztampowym dorabianiu sie w swiecie bez dropa z kamienia. Trzeba poprostu wyjsc na survival by cos pozyskac.
Poki co, jest to serwer w fazie testow- zadnych vipow nie przewiduje. Zobaczymy w miare wzrostu popularnosci serwera. Otwarty jest nabor do administracji ale tu wole jednak sie wstrzymac przed podjeciem kluczowych decyzji. Jest kilka gier, sklep, osady obwodowe (mini-spawny) polaczone ze spawnem torami, gildie, osady I dzialki. Serwer jest oplacony I stabilny, nie wykazana zadna wieksza przerwa w przeciagu czterech ostatnich miesiecy. Utrudnieniem w grze jest ograniczona liczba pieniedzy, ktora mozna miec przy sobie. Wieksza gotowke mozna deponowac w bankach gildii i osad. Troche inaczej ale daje to mozliwosc rozbudowy bardziej rozwinietych struktur w oparciu o zaufanie i odpowiedzialnosc. Dobry trening jesli chodzi o dzialania grupowe.
Milej zabawy zycze
Server NormalHC 1.9.4
ID: przemoland.myserver.gs
TS3: przemoland.teamspeak3.com:9290
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-