szkodnik34 0 Napisano 27 Październik 2012 (edytowane) w faitful widziałem na filmikach że miecze i narzędzia są tak jakby pochylone. Ja po wgraniu mam domyślny układ narzędzi. tu są obrazy Edytowane 27 Październik 2012 przez szkodnik34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 27 Październik 2012 I? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość baserone Napisano 27 Październik 2012 No nie rozumiem, chciałbym ale nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KaoPL 107 Napisano 1 Grudzień 2012 (edytowane) Po pierwsze: Faithful, Po drugie: Każdy tak ma, czasami jak wsiądziesz do łódki to zmienia się ten "układ". Edytowane 3 Grudzień 2012 przez KaoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 kuba606 4 Napisano 11 Grudzień 2012 Może jak się chodzi, to są pochylone...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
układ narzędzi. tu są obrazy Edytowane przez szkodnik34
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi