Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
luki965

Poszukuję osoby na stanowiska Technika serwera!

Pytanie

luki965    3
Witam, jest dokładnie jak w temacie. Poszukuję osoby na stanowisko Administratora Technicznego. W styczniu 2012r. uruchomiłem swój pierwszy serwer, szybko zdobył on popularność (co nawet mnie zdziwiło) i siedziało na nim często po 90 osób. Niestety w kwietniu wszystko się pokiełbasiło i serwer splajtował. Chciałbym go teraz reaktywować, właściwie to już jest reaktywowany, ale jest przy nim naprawdę masa roboty, a ja po prostu nie wyrabiam z niektórymi pluginami.

Wymagania:
- rozsądny wiek, tzn. dzieciom i rybom podziękuję, 15 lat to takie minimum
- posiadanie TS3
- mile widziana znajomość javy i umiejętność pisania pluginów bukkita, bo sam niestety takich umiejętności nie posiadam
- znajomość i umiejętność możlwie profesjonalnej konfiguracji pluginów
- uczciwość (jeżeli chciałbyś nam pomóc, a w rzeczywistości skasować połowę mapy to lepiej odrazu się rozmyśl)

Niestety z mojej strony mogę jedynie zaoferować STEAM Gift gry Dota 2, gdyż z funduszem jak narazie krucho.
Jak narazie hostingiem jest craftserve i ich zasyfiony serwer typu Iron. Mieliśmy maszynę w hetznerze, ale rangi nie schodziły już jak dawniej i trzeba było z niej zrezygnować.

Cóż, to tyle. Jak nikt nie pomoże to chyba nadszedł czas porzucić Minecrafta.

P.S: Osobiście posiadam konto premium, ale serwer jest non-premium, gdyż konkurencja premek jest tak silna, że małe serwery nie mają już przyszłości.
P.S2: Proszę moderatora o poprawkę w nazwie tematu, powinno być "stanowisko" Edytowane przez LuKi965

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie