Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Patryko

Pilne przeczytaj!

Pytanie

Patryko    0
Mam minecraft 1.3.2 i tam nie trzeba mieć serwerów tylko sie swiat udostepnia i czy to wystarczy do grania z kimś? Bo jak tak to niech ktoś wejdzie na ten świat chociaż na chwile żeby zobaczyć że mżan grać z kims.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Patryko    0
Id sieci: MineTNT1
haslo: 123
adres świata: 46.77.21.130:49832

Ja ten świat robie na chwile na próbe.Potem zrobie już taki dobry który będzie na cały czas. Narazie zrobiłem bo chce zobaczyć czy działa. ten świat będzie działał, czy potrzebuje do niego jeszcze ściągnąć program minecraft serwer.exe? Edytowane przez Patryko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Patryko    0
Serwer działa dam adres tylko pomózcie mi jeszcze raz proszę. Nie moge rozwalać bloków, moze cos w ustawieniach zmienić? Jak zmieniam w tym server properties gammemode na 1 lub 2 to i tak jest przetrwanie nie wiem co mam zrobić aby można było niszczyć bloki. Bardzo prosze was o pomoc. Edytowane przez Patryko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Patryko    0
czesć chciałem wam powiedzieć że serwer działa. Inni gracze mogą rozwalać bloki bo grali już ale ja tylko nie moge są jakieś blędy w minecraft server i nie moge rozwalac ale budowac moge . Prosze pomózcie dam wam adres do serwa. tylko pomóżcie. serwer teraz na 1.4.2.Serwer jest na survival. Można rozwalać i wszystko dozwolone. Ale plis pomóżcie bardzo proszę. Potrzebuje waszej pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi