borsuk 80 Napisano 10 Maj 2011 Siemka! Koło mojego domku zauważyłem, że rośnie na prawdę bujna roślinność Jeżeli ktoś nie wie gdzie mieszkam daje screen'a: W między czasie wpadł mi do głowy pomysł, żeby zrobić domek na drzewie, a dokładnie drzewach. Jeszcze muszą się porozrastać i efekt będzie "epicki" Domek oczywiście nie byłby jakiś ogromny, ale swoje rozmiary by miał. Kilka pokoi. Taras widokowy oczywiście. Może nawet piętra między drzewami. Wejście po drabinie. Ze trzy piętra między krzaczorami i na górze jakieś zakończenie/dach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KendziorPL 3 Napisano 10 Maj 2011 Żeby sztucznie powiększyć drzewo kup liście Ładniejszy efekt będzie mógł uzyskać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 10 Maj 2011 Wole taką dzicz. Ale i tak kupię dla wyrównania bo zawsze coś umknie. A to listek tu, a to tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 10 Maj 2011 Komuś ewidentnie nie spodobał się mój pomysł i postanowił rozwalić wszystkie te drzewa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KendziorPL 3 Napisano 10 Maj 2011 Nie bój się! Posadzimy nowe! Jeśli adm/mod się zgodzą to poproś o cuba na nie Niech w spokoju rosną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 10 Maj 2011 Dałem radę jakoś i efekt nawet fajny. Wkomponowany jest domek elegancko. I rzeczywiście z tymi liśćmi dobry pomysł. Można łatwiej detale porobić. Ale dzięki drzewom które same urosły mam taki jakby szkielet. Paczka ze screenami z budowy: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (fajne widoczki z tarasu są ) Domek jest koło mojego domu. Jeżeli bierzemy /spawn i jesteśmy "twarzą" do muru to idziemy za niego i na wprost. Pozdrawiam, Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 11 Maj 2011 Skończone w 100% Potem do galerii dam więcej zdjęć gotowego domku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwichert 9 Napisano 11 Maj 2011 JużÂ widziałem to w grze, świetnie wyszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach