Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dominikus123

Skarga na Kwiatu13

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o zbanowanie gracza kwiatu13 i zwrócenie itków z mojego okradzionego domu na warp drewniak mam cuba wcześniej ok było ale nagle zauważyłem że nie moge otwierać skrzyń a Kmod mi powiedział
że wszystkie sa zablokowane na kwiata13. przez niego byłem dla każdego okrutny miałem w jednej skrzyni diaxowy set i inne! ;( >:)

Proponowana kara: Perm-Ban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43
Potwierdzam to co pisze Dominikus. Sprawdziłem wszystkie skrzynie i prawie wszystkie były na użytkownika kwiatu13 (nie było go w cuboidzie domku) Edytowane przez EniuuuPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dkornacki    0
Otwieranie skrzyn na czyims cuboidzie to raczej niemozliwe :D Mozliwe że jest jakis bug z LWC. Gdy gracz ktory posiada cuba na dzialke lecz nie zablokowal skrzyn to tak jakby kazdy inny gracz moze przyjsc i wpisac komende /cprivate i zablokowac czyjas skrzynie. LWC moze to odebrac że ten kto ja zablokowal jest jej wlascicielem i gracz moze otworzyc skrzynie zapelniona przez innego gracza. Taka jest moja koncepcja.

Pozdrawiam

~KSAWERY~

(Za wszystkie bledy ortograficzne przepraszam ale moja komorka nie ma polskich znakow) Edytowane przez Dkornacki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piernik01    18
@UP Jak jest Cuboid można otwierać cudze skrzynie. Jak jest zabezpieczony komendą /cprivate wtedy nie można :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...