Lubasz 0 Napisano 21 Październik 2012 Witajcie, jestem Lubasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eRzeczpospolita 7 Napisano 22 Październik 2012 Cześć. Witaj na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CristopherC 4 Napisano 22 Październik 2012 Cześć i czołem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość baserone Napisano 22 Październik 2012 kolanem. cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiwi 12 Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) Cześć A teraz mały Off Top Base po co Ty się tak wypowiadasz....? Dziwie się, że jeszcze warna nie dostałeś. Nie wiem czy to jest próba nabicia postów czy co, bo ja Ciebie nie ogarniam. Na Twoim miejscu bym trochę przystopował. Zaczynasz denerwować ludzi. Nie tylko mnie czy doglesa ale innych zaczynasz obrażać. @Dawn/Down Tak jestem wielki Edytowane 22 Październik 2012 przez kiwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dogles9 26 Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) Siema, zapraszam na serwery PS. Kiwixxx strzelił dzisiaj na zawodach w nóżkę bramkę z połowy boiska !!... @Dałn Nie wolno offtopować Edytowane 22 Październik 2012 przez dogles11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtach14 forever 1 Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) Ależ dogles... Tym postem nie wnosisz nic do tematu. Nie bądź jak dobrze znany ci kidmod... BTW Wojtach nie offtopuj Edytowane 22 Październik 2012 przez Wojtach14 forever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtach14 8 Napisano 22 Październik 2012 (edytowane) Kasacja posta Edytowane 22 Październik 2012 przez wojtach14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 22 Październik 2012 kiwi - posty z tego dzialu nie licza sie do ilosci postow Tak jak hydepark. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach