Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
aezarkones

Test Bugu, apelacja o zablokowanie tabliczek dla graczy/odbanowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

aezarkones    3
Witam otóż jak zwykle testowałem bugi na waszym serwerze (aby zapobiegać griefowaniu) odkryłem, że przez pewna modyfikacje można postawić wiele tabliczek co powoduje dosyć duże lagi (po stronie klienta). Jako że staram się wesprzeć zaprzyjaźnione serwery postanowiłem zrobić drobną demonstracje na mapie Creative, rozumiem przez to że chciałem ewentualnie zapobiec takim procederom w przyszłości. Chciał bym też zauważyć, że żeby zapobiec potencjalnej reklamie, wulgaryzmom i innym nieciekawym tekstom na tabliczkach należy je zablokować. Podobnie zresztą jak repeatery które pozwalają na tworzenie pętli redstonowych które trwożą lagi po stronie serwera (dobrze zbudowane mogą też trwożyć lagi po stronie klienta). Mam nadzieje że moje zachowanie nie zakłóciło rozgrywki graczom i zostało szybko wykryte przez osoby do tego powołane, w innym przypadku przepraszam. Jeżeli administracja wyrazi na to zgodę mógł bym zostać oficjalnym testerem (szczególnie przed zbliżająca się premiera minecrafta w wersji 1.4), prosił bym również o obandowanie mojego konta i ewentualny kontakt do administracji serwera abym mógł informować na bieżąco o nowo zauważonych błędach w grze/pluginach. Dziękuje za rozpatrzenie mojej prośby i postanawiam testować (jak zwykle najpierw u siebie na serwerze).

W sprawie ewentualnego kontaktu ze mną proszę kierować korespondencje na mój adres e-mail podany przy rejestracji na forum lub zaufanej osobie posiadającej kontakt do mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aezarkones    3
[quote name='TwistedFakes' timestamp='1350763587' post='97212']
Nie.
[/quote]
Pełnym zdaniem się odpowiada panie administratorze inaczej nikt pana nie zrozumie.

[quote name='GreenBlind' timestamp='1350763642' post='97213']
Nie latwiej było wysłać pm na forum?
[/quote]
A myślisz że ja mam głowę do tego? Poza tym siedzę na tym forum raz na ruski rok, podrzuć mi swój kontakt bezpośredni jakiś typu "GG" to jak coś znajdę to dam znać na bieżąco. Z tą różnicą ze ja zawsze u siebie jadę na "dev"-ie wiec polowa jest naprawiona zanim je znajdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
za cheating nie ma unbana, było testować u siebie.. proste

testowanie testowaniem ale nie kurcze na serverze gdzie przesiaduje w dzień czasami ponad 100+ osób.. niestety ale to była przesada

Zamykam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...