matimr 0 Napisano 18 Październik 2012 [b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):mam skończone 12 lat[/i] [b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]:worldguard,we,i inne[/font][/color] [b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :byłem adminem na serverze dawnego kolegi a włąsciwie kmodem[/i] [b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? :to zalerzy od dnia[/font][/color] [b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : tak ale nie za x-ray ktoś na starej mapie mi sie na konto włamał i adm wyzywał ale hasło zmieniłem a ub dostałem[/font][/color] [b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] :mam 12lat lubie piłke norzną,minecraft'a,piłkę ręczną,siatkówke,skateboarding,rolki,lubie bez przerwy gadać,lubie muzyke regge[/font][/color] [b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :mam program i mikrofon Kmodem chce zostać bo widze na arenie pvp graczy z sojuszem, na /warp surowcowa rzucają potkami zartuwająctmi i zabijającymi zalewają lawą,utopią jak ktos jest afk i zabierają itemy wykopane mi np zabrali obsydian[/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 18 Październik 2012 Odrzucone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach