Rabus 3 Napisano 10 Maj 2011 Czy będą chętni na takowy? Postawimy własny classic i możemy urządzić turniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KendziorPL 3 Napisano 10 Maj 2011 Oczywiście, że tak! Jak pisałem w innym wątku- to świetna zabawa. Ale byłbym raczej za areną na naszym serwerze Większe emocje, bardziej liczy się taktyka i gra zespołowa (jeśli będzie zabawa grupowa oczywiście). Wiadomo, że łopatą dłużej się wykopuje ziemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 22 Maj 2011 Jestem za.@UP Zgadzam się całkowicie, lepiej na naszym serwerze, na arenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 22 Maj 2011 Polecam także spleef na becie robić. Zabawa również przednia. Do tego dochodzą dodatkowe "modifiery" rozgrywki - Lód (ślizgasz się), palące się drewno etc.Poza tym gra jest o wiele cięższa, nie wystarczy jedno kliknięcie. Emocje na pewno większe. Są nawet pluginy na spleefa, więc o odnawianie terenu nie ma co się martwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crafterowiec 5 Napisano 23 Maj 2011 Ja wolę na classicu z powodu braku bety Spoko na dzień dziecka dostane bete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 10 Styczeń 2012 ja jestem chętny ale na serwerze full Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aftr 2 Napisano 10 Styczeń 2012 A przeczytaj sobie datę tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 10 Styczeń 2012 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach