shadow master 4 Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) Imię : ( w grze ) Del (bez nazwiska)Wiek : ( w grze )12Historia przybycia: nieprzytomny znalazłem się w wiosce kiedy się obudziłem bez pamięci postanowiłem dowiedzieć się kim jestem mimo wieku jestem bardzo dojrzały i samodzielny. koniec historii przybycia Wyszyłem z chaty i szukałem kogoś żeby mi nieco rzeczy wyjaśnił podszedłem do szamana i zapytałem skąd jestem: -Nie wiem. -Ok. Miałem coś przy sobie? -tak to (tu podaje mi metalową różdżkę 100 dukatów i jakby kule many) -W głowie pojawiły mi się jakieś słowa zaklęcia. - Jesteś magiem młody człowieku. Jak się nazywasz? -del -spotkaj się z lokalnym nauczycielem magi. -E dobrze. i poszedłem szukać nauczyciela Tak dla twojej wiadomości: to już nie istnieje, więc niepotrzebnie się wysilałeś z pisaniem ;P //Dwarf Dwarf:szkoda pisali że od nowa. A skoro nie zamknięte to chyba jest? O i fajne? :D Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez shadow master Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach