Michalo30 0 Napisano 15 Październik 2012 Wiem,wiem pisałem już o to temat,unbana nie dostałem.Ale zaraz po tym rozmawiałem z zaritorem,który powiedział żebym napisał potem,to pewnie dostanę unbana. Oczywiście(tak jak pisałem w poprzednim temacie) usunąłem już xraya i wiem że to był błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość baserone Napisano 15 Październik 2012 Wybacz że się wtrącę i nie znam tematu, ale usunąłeś x raya i wiesz że usunięcie było błędem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalo30 0 Napisano 15 Październik 2012 Ups Błędem było posiadanie xraya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 15 Październik 2012 X-ray to x-ray Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaritor 8 Napisano 16 Październik 2012 Unban poleciał. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach