Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
PATRYK300498

ilosc ramu, i 2 serwery router

Pytanie

Witam mam takue pytanie czy da sie sprqwdzic ile moj serwer wykorzystuje ramu np a 5 gb i wykozystuje 30% jest to serwer na routerze. I jeszcze jedno czy na 1 kapie da sie zrobic 2 serwery ktore beda dziqlac przez router jak tak to jak a jesli trzeba kilkoma sposobami to jakimi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Jak da sie zrobic 2 serwy na 1 kapie i a z ramem chodzi o to bo na eedyku np pisze zuzycie CPU jak to zrobic na kapie

Ape zeby te zuzycie cpu przez serwer najlepiej procentówo ze ma 5 gb przypisane i ile % xuzywa . A z tymi dwoma serwami to nie moge bo jak otwieram serwa wyskakuje cmd i pisze perhaps port cos tam cos tam

[color=#008000]Używamy opcji edytuj! //Chormon[/color]
[color=#008000]I zacznij pisać po Polsku! //Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
[quote name='PATRYK300498' timestamp='1350284202' post='96563']
Jak da sie zrobic 2 serwy na 1 kapie i a z ramem chodzi o to bo na eedyku np pisze zuzycie CPU jak to zrobic na kapie

Ape zeby te zuzycie cpu przez serwer najlepiej procentówo ze ma 5 gb przypisane i ile % xuzywa . A z tymi dwoma serwami to nie moge bo jak otwieram serwa wyskakuje cmd i pisze perhaps port cos tam cos tam

[color=#008000]Używamy opcji edytuj! //Chormon[/color]
[color=#008000]I zacznij pisać po Polsku! //Chormon[/color]
[/quote]

Dobra juz wiem jqk te kilka serwerow ale co z tym ramem i jak by sie dalo tez pqtrzyc jaki % internetu zuzywa serwer ile jeszcze zostalo itp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kurde chodzi o to ze jak mam serwer dedyk to w panelu pusze jakie jest zuzucie Cpu przez serwer ja tez tak jakos chce bo chce eiedziec ile % moj serwer na kompie zuzywa ramu z tego co mu przydzielilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
TheKuti    0
Prawym na pasek trialu lub pasek startu i Menadżer zadań :D... Chyba że masz linuxa to sobie sprawdzisz w terminalu albo przez ssh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Ee tyle to wiem ale tam pisze ile ogolnie qle ja mam odpqlone 3 serwy i chce widziec procentowo Ile KAZDY zuzywa % z tego co mu ja przypisalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
TheKuti    0
Na standardowym windowsie tego nie sprawdzisz, zawrze będzie ci pokazywał wszystko :D... chyba ze zainwestujesz w Windows 2003 Server lub 2008 Server to w tedy będzie inna bajka tak naprawdę. Ale na standardowym nie sprawdzisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi