Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
TeX

Siemka mam poważny problem

Pytanie

TeX    0
Witam, jestem nowy i chciałbym zostać na dłużej na forum ale mam jedną prośbę - pomóżcie mi naprawić minecraft. Gdy go włączam wpisuje nick i klikam coś w stylu graj (mam pirata, nieklikam force update).
I mam czarny ekran po którym komp albo się zawiesza albo aplikacja się offa. Dodam że kiedyś mi minecraft działał ale po kilkukrotnej reinsalce systemu chciałem do niego wrucić a tu [color=#008000]NIC[/color]. Mam najnowsze sterowniki karty graficznej i najnowszą jave. Próbowałem z tym prawy>włąściwości>...>przyśpieszenie sprzętowe ale nic niedziała. A kiedyś na tym samym kompie działa. Nic w nim niewymieniałem oprucz kości ram z 512 drr na 1 gb drr. Strasznie błagam o pomoc moja karta graficzna to sis 661FX

[color=#008000]//Chormon[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
TeX    0
nie pomaga, dasz mi jakiś link do wersji pirackiej (działającej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
shinek    4
[quote name='TeX' timestamp='1350136090' post='96273']
dlaczego? bardzo prosze
[/quote]

ciesz sie, ze w ogole ktos Ci odpowiada. Mimo, ze administracja zrobila ostatnio dziwny ruch na plus w strone piratow jesli chodzi o pomoc, to w dalszym ciagu nikt was tutaj za bardzo nie trawi takze, nie oczekuj ze bedziemy podawac jakiekolwiek linki. Idz na weekend do pracy, kup sobie gre i problem zniknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
TeX    0
A czy orginał napewno zadziała? Jeśli tak to zakupię tę gre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...