Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Kolejne o pluginach :1. LWC[mediaZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Tylko trochę o cuboidach[me..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Kolejne o pluginach :1. LWC[mediaZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 2. Tylko trochę o cuboidach[me..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ouzipl

Poradniki dotyczące bukkit'a.

Rekomendowane odpowiedzi

ouzipl    1

Witam ! Mam do zaprezentowania poradniki dotyczące plugin'ów i serwerów bukkit. Zapraszam do oglądania i komentowania!

Pierwszy dotyczący zakładania serwera bukkit :)

[media

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Kolejne o plugin'ach :

1. LWC

[media

2. Tylko trochę o cuboid'ach

[media

3. No i jak na razie ostatni, czyli jak zakładać sklepy z pluginem iConomyChestShop

[media

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rutr    0

Tam są pomylone pojęcia!!! potem ktos do mnie pisze i się z nim gadać nie da bo dla niego PC bez hamachi to dedyk. Bardzo duzo jest tu pomylonych pojęć ale nie będe ich wypisywał bo by mnie oskarzyli o spam! W poradniku powinny być prawidłowo opisane pojęcia!!! Największa pomyłka to cuboid! on nie ma nic związanego z ochroną! cuboid to metoda zaznaczania w 3D!!! jest najczęście wykorzystywana do definiowania regionów chronionych! ale są też inne metody takie jak polygon(polygonem moze byc trojkąt oraz inne wielokąty) i tez nim da sie zrobic działkę ochronną!! Przecież nie zapytam kogos czy umie "robić cuboidy cuboidem czy umie także cuboidy polygonem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...