Rabus 3 Napisano 22 Lipiec 2011 Z dniem dzisiejszym doszło kilka pluginów, jak i rzeczy które trywialnie nie działały./zasady są z nami spowrotem, radzę czytać i przestrzegać Od teraz każe przekleństwo będzie wyświetlane jako %$%! na czerwono, zaś literówki będą automatycznie poprawiane./help został naprawiony, zaś jego kategorie podzielone odpowiednioKilka tajemniczych pluginów dla vipów, o których dowiecie się w swoim czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 27 Lipiec 2011 Sprawdzanie pisowni - Lagi?Zbędny bajer.Nie wiem jak Ty to widzisz, ale dla mnie serwer to ma działać. Icraft > Mclawl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 27 Lipiec 2011 Nie zablokujesz wszystkich bluzg. A takie coś jak cenzurowanie przekleństw tylko spowalnia serwer, lepiej sobie darować i pozostać przy tradycyjnym mute + ban. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szel 3 Napisano 27 Lipiec 2011 Poprawa "literówek", świetny pomysł, dziwnie się czuje jak ktoś pisze muj ktury itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
theRadek222 0 Napisano 27 Lipiec 2011 ja aktualnie nie jestem u siebie w domu przy swoim piecyku i mam trochę bardzo słaby sprzęt i jakoś nie narzekam na wolny serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach