Rabus 3 Napisano 22 Lipiec 2011 Dzisiaj taką propozycję wysunął Krwawic. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?W moim zamyśle taka firma powinna mieć:KapitałBazę surowcówPrezesaArchitektaBudowniczychZbieraczyZapewne trochę rozruszałoby to serwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 27 Lipiec 2011 Tak, samo jak rabus. Serwer Freebuild nie zrobi się nudny z firmami . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czaber 1 Napisano 28 Lipiec 2011 O! Na to czekałem Zatrudnie się i będę miał co robić wieczorami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haksikowa12 0 Napisano 28 Lipiec 2011 Firmy i tak już są, a w nich: Creeper C.O , Paradise i jeszcze tam jedna była tylko nie pamiętam nazwy. Ale to nie są do końca oficjalne, a co do tych osób potrzebnych to już niech Prezes zarządza kogo zatrudni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
theRadek222 0 Napisano 28 Lipiec 2011 te firmy z reguły mają po kilku członków i do tego bliskich przyjaciół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 28 Lipiec 2011 Radek, nieprawda, sam zamierzam założyć taka firmę i już w tym kierunku działam, ale od początku będę zatrudniał osoby wogóle mi nie znane. Dlatego nie ma co od razu oceniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4lutk1 4 Napisano 28 Lipiec 2011 Jak najbardziej jestem za taką własną firmą. Dzięki temu tematowi nawet zacząłem obmyślać plan działania własnej firmy i myślę, że mam pewną "innowację" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackJohn 0 Napisano 28 Lipiec 2011 Jeszcze Mystic C.O. pracuje tam na budowie budynku centralnego (siedziby) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Sierpień 2011 Myślę że istnienie firmy Creeper C.O staje pod znakiem zapytania gdyż większość właścicieli została zbanowana. Wydaje mi się, że firma zostanie usunięta. Może następcą z takim potencjałem będzie Mystic C.O.? Kto wie Niestety przez cofkę siedziba została usunięta - powstanie wiec ta siedziba jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolgo 2 Napisano 1 Listopad 2011 Firmy! ten serwer robi sie coraz ciekawszy, najlepiej żeby założycielem mógł być default, nie tylko mod -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FilipZ 5 Napisano 3 Listopad 2011 Również jestem za !! To naprawdę świetny pomysł , jak ktoś nie będzie miał co robić , to będzie mógł pozbierać np. trochę surowców dla firmy . Fb zadziwia mnie coraz bardzie i wiem , że nie przestanie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zniesmak 15 Napisano 4 Listopad 2011 W weekend zaczną się prace na temat Regulaminu , firm itp. Poczekajcie do nowej mapy Nie spamować, mozna co jedynie głosować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach