Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gregoric

Pixel Art dla MinecraftWiki

Rekomendowane odpowiedzi

Gregoric    0

Jak się pewnie spodziewacie po temacie, chciałbym was zachęcić do dodania waszych pixel artów do galerii w artykule na MinecraftWIki. Pytacie, po co mi wasze prace? Przydałyby się konkretne przykłady do artykułu, a nie chcę używać obrazów nieznanych mi osób, bez licencji (wierzcie, ludzie nawet o takie coś potrafią się czepić), poza tym dla mnie najpiękniejsze jest to, co polskie (no, może poza - niestety - muzyką :P).

Może tworzycie coś nawet na serwerze?

Pokazujcie prace najlepiej w tym temacie, wtedy ja dodam je na wiki z odpowiednim dopiskiem nt. autorstwa.

Nie jest to nic wielkiego, w żaden sposób Was nie nagrodzę, ale mam nadzieję że pomożecie mnie i Wiki.

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
daniel    8

Zrobię pracę przedstawiającą flagę polski :) Już zabieram się do pracy :P Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gregoric    0

Kojarzę jedynie CC z deviantarta i o ile wiem, licencja jest jedynie do użytku niekomercyjnego i za zgodą autora. Kasy nie ciągniemy, a kiedy autor wyrazi zgodę, wszystko będzie w pełnym porządku :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gregoric    0

CośÂ takiego? :)

Idealne :) Tylko przydałoby się bez UI i objęte w całości. Jeżeli zgodzisz się na umieszczenie na wiki, podaj jeszcze autora/ów i tytuł o ile taki jest. W tle widzę jeszcze nawet Sonica? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...