Krwawic 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Jeżeli chodzi a rangę stróżów prawa to już takie coś proponowałem 2 miesiące temu - jednak Rabus mnie przekonał, że to właśnie leży w odpowiedzialności Modów oraz Adminów pilnowanie porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 9 Sierpień 2011 Tylko, że moderator jak i admin, robia praktycznie wszystko, nie tylko pilnowanie porządku... Taka profesja podzieliła by trochę obowiązki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 9 Sierpień 2011 Powiem Ci że miałem idealnie takie same argumenty jak Ty . Po to jest ekipa minecrafta - dużo roboty, ale każdy powinien wiedzieć na co się piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 9 Sierpień 2011 Przydałyby się jakieś dobre argumenty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sniezyn 1 Napisano 10 Sierpień 2011 Czy możecie nie plagiatować mojego?????????!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Sniezyn - dla Twojej informacji wpadłem na ten pomysł niecałe 3 miesiące temu. Wiec to nie plagiat. Rabus może to potwierdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 16 Sierpień 2011 W sumię ranga Architekt to świetny pomysł, to ja poproszę Albo artysta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach