Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Szymoniak

Podanie Ergiet'a

Rekomendowane odpowiedzi

Szymoniak    0
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):15[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: Wszystko co zam jest ciężko skrócić. Aczkolwiek mogę powiedzieć iż byłem moderatorem 2 a adminem 1 serwera minecraft non-premium więc większość podstawowych komend znam.[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Cała historia opisana w punkcie powyżej.[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : Zależy od dnia, szkoły i czynników wyższych. W dniach tygodnia około 2h a w weekendy do 4-5 godzin.[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Tak. Kiedy zaczynałem swoją hisorię z serwerem sv.minecraft.pl dostałem tam bana za loganie podczas walki na starym koncie na 24 godziny.[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Jestem Szymon, mam 15 lat. Interesuję się informatyką i motoryzacją. Mieszkam w okolicach Katowic. Nie wiem co można o sobie jeszcze napisać. Wolę odpowiadać na pytania niż opowiadać o sobie ;D. Czyli to by było na tyle, pozdrawiam was :)[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Tak, posiadam również mikrofon.[/i] Edytowane przez Szymoniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...