Matheush 0 Napisano 21 Lipiec 2011 wpadlem na pomysl z kolegami zeby pobawic sie tlokami. i wymyslilismy zeby podniesc koledze chatetylko jest maly problem, jak wszystkie razem polaczyc i odpalic jednym przyciskiem, czy jest taka mozliwosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quacke 18 Napisano 22 Lipiec 2011 Osobiście się jeszcze tłokami nie bawiłem, ale skoro masz pomysł to popróbuj na jakimś mniejszym obiekcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Crafterowiec 5 Napisano 22 Lipiec 2011 Eee może ustawić pod domem i użyć reda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quacke 18 Napisano 22 Lipiec 2011 O tym on chyba wie, a jak nie to trochę dziwne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Matheush 0 Napisano 22 Lipiec 2011 chce zeby wszystkie tloki zadzialaly i zeby caly dom sie podniosl, chce jakies konkretne odpowiedzi .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quacke 18 Napisano 22 Lipiec 2011 Tłok przesunie do 16 bloków które są bezpośrednio obok (lub nad) sobą jeśli ten dom ma dach to będzie ci to trudno zrobić, ponieważ musiałbyś postawić tłoki pod dachem i to by utrudniło sprawę. Jak chcesz jakiś fajny pistonowy pomysł, to obejrzyj ten filmik. Konkretnie chodzi mi o pół-mechaniczne farmy. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Matheush 0 Napisano 27 Lipiec 2011 widac ze nie dostane odpowiedzi na moje pytanie, chodzi mi jak podlaczyc wszystkie tloki zeby dzialaly pod jednym przyciskiem a nie tylko 1 linia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Quacke 18 Napisano 27 Lipiec 2011 Redston'em! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Marsylias 5 Napisano 27 Lipiec 2011 zrób między każdym jeden odstęp co da miejsce dla redstone połowa domku zostanie a połową pójdzie w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ZooM 0 Napisano 27 Lipiec 2011 Jakiej wielkości masz ten dom kolegi?@Redstone nie włączy tłoku jezeli jest pod spodem. Jedynym wyjsciem są red. torche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wgutbier91 5 Napisano 27 Lipiec 2011 Takie mały pytanie czy wy chcecie by dom byl opuszczany i podnoszony z kazdym uzyciem przycisku? czy tylko aby go podnieść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ZooM 0 Napisano 27 Lipiec 2011 Pewnie chodzi im o podnoszenie i opuszczanie.Usiadłem do Mc i zrobiłem to w góra 10 minut. Więc Matheush wystarczy pomyśleć.TAK da sie to zrobić. Wystarczy ci ta odpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Elwo 11 Napisano 27 Lipiec 2011 Hm, ale o ile pamiętam, nie zadziała to jeśli będą skrzynie w środku, bo pistony ich nie przemieszczają.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ZooM 0 Napisano 27 Lipiec 2011 Ja robiłem to z pustym budynkiem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Elwo 11 Napisano 28 Lipiec 2011 Tak, tego się domyśliłem właśnie. Radzę więc sprawdzić, czy wasza ofiara nie ma w domu tego typu obiektów :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wpadlem na pomysl z kolegami zeby pobawic sie tlokami. i wymyslilismy zeby podniesc koledze chate
tylko jest maly problem, jak wszystkie razem polaczyc i odpalic jednym przyciskiem, czy jest taka mozliwosc?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi