Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
shinek

Wypożycze konto premium

Rekomendowane odpowiedzi

shinek    4
Witam.

Jako ze ostatnimi czasy nie mam czasu na grę, a konto leży i się kurzy, pomyślałem, sobie, że może ktoś by chciał sobie pośmigać trochę i pograć na serwerach, zobaczyć jak to jest i ewentualnie polubić MC.

Warunki "wypożyczenia": :

okres wynajmu do 2 tygodni

wplata zabezpieczenia (zwrotnego po tych okresie w, którym będziesz się bawić na koncie) na jawne (dane personalne) konto w mbanku równoważności kosztu konta premium, w moim wypadku 88zl.

jeśli masz 18lat:

Napisana i podpisana lojalka, podając przedział czasowy od kiedy do kiedy chcesz konto jak i również , ze nie będziesz psocił na serwerze, używał żadnych programów, wyklinał innych graczy itp etc. a w razie gdybyś jednak zapomniał i moje konto zostało zbanowane na jakimkolwiek serwerze premium to nie oddaje wpłaconej kasy (zabezpieczenie przed głupimi dzieciakami)

jeśli masz mniej niż 18 lat:

to samo z tym, ze podpis opiekuna.

numer konta i ewentualnie pomoc przy napisaniu tego małego zobowiązania na priv.
Pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hicur    2
hmm... Kupiłeś konto za 40 zł i znudziła Ci się gra. Próbujesz je teraz opchnąć. Mój znajomy podobnie zrobił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
isDaViT    0
[quote name='hicur' timestamp='1349973276' post='95952']
hmm... Kupiłeś konto za 40 zł i znudziła Ci się gra. Próbujesz je teraz opchnąć. Mój znajomy podobnie zrobił
[/quote] -.- może mówi prawde nie każdy taki jest...a nawet jak chce zarobić to co?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
shinek    4
konto kupione w tradycyjny sposob. i nie chce go sprzedawac tylko, dac komus zeby sie pobawil. jak ktos bedzie chetny wyciag z pp podrzuce.
a jakbym chcial sprzedac poszedlbym na allegro:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam Mam na sprzedaż GiftCode/Konto premium za taniego SMS'a Chciałby ktoś Kupić
Pisać GG 44421122
lub skype- patryk6lipiec login
nazwa Darek Dee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zzuullll    0
Jak ktos bedzie chcial sprzedac tanio konto prosze o kontakt na priv,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...