MSCryper 0 Napisano 9 Październik 2012 Witam, dzisiaj dostałem bana na serverze freebuild. Prosiłbym o unban poniważ,bana dostał kolega który dostał się na konto. Obiecuje, że to się już nie powtórzy zmieniłem już hasło na swoim koncie, już nikt nie wejdzie i nie będzie hejtował itp... Prosze o ostatnią szanse. Jeszcze raz bardzo przepraszam. MSCryper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 9 Październik 2012 Xray = 0 litosci pisałem na czacie byś wyłączył kopaleś dalej z premedytacją. ŻEGNAM UNBANA nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSCryper 0 Napisano 9 Październik 2012 ale mówie przecież, że grał kolega z którym sie pokłuciłem w szkole. Bardzo prosze !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 9 Październik 2012 Było pilnować swojego konta przykro mi. ODRZUCONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach