Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez IneedPeace
      Witam
      problem polega na tym że pierwszy raz bawiłem się dzisiaj command block'iem i wpisałem komende ( /tp @p 237 71 128 ) ( czyli troszeczke nad commend blok'iem ) i teraz ciągle mnie tam teleportuje i nie mogę nic zrobić, nie sięgam do niego by usunąć komendę i nie wiem co robić. Gamemode 0 1 2 3  nie pomagają, tnt nie potrafi tego rozwalić, nie chce stracić tego świata ponieważ mam tam dużo rzeczy zrobionych typu statek, kolejka górska, rzeźby, tory przeszkód, itd. Z góry dziękuje za pomoc. 
    • Przez bambus06
      Tworzę mapkę adventure na minecrafta 1.8.7. Wszystko szło jak po maśle, dopóki nie użyłem command blocka. Po wpisaniu tp @e [x y z] tepało mnie na zupełnie inne kordy. O co chodzi?
    • Przez basker00
      Witam
      Chciałbym wam zaprezentować moda którego znalazłem w czeluściach internetu :).
      Mod o nazwie recall pozwala na teleportowanie się na spawn, z resztą sami zobaczcie:
      Ps. Mod do pobrania w opisie filmu :)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
    • Przez Osama321
      W tym mechanizmie można dodać nieograniczona liczbę połączeń które możecie wykorzystać, dodatkowo nikt za wami nie będzie mógł wejść bez wiedzy o tym który przycisk wybraliście 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
        pod tym adresem macie link gdzie znajduje się projekt i zdjęcia może dzisiaj również filmik z działania urządzenia   
      Dlaczego masz całą Moderację za idiotów? :< Następnym razem dostaniesz warnika za linki zarabiające. //Woozie
    • Przez ZeroCLK
      [center][size=5][font='courier new', courier, monospace]Filmik pokazuje jak szybko zbudować [b]efektywny[/b] mobgrinder/expfarm.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=kA5c7zepfhY&feature=plcp"]http://www.youtube.com/watch?v=kA5c7zepfhY&feature=plcp[/url][/font][/size][/center]
  • Dodaj nową pozycję...