Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
aligator1229

jak mają się zalogować gracze na mojego serwa ?

Pytanie

zrobiłem serwer, mam minecrafta kupionego z minecraft.net a muj kolega nie i niemoże wejść na muj serw a ja moge. i jak weszłem na ten serwer niemusiałem pisać /register password password i ten świat wygląda jak survival na jedno osobowym. mam creative ale żeby go mieć muciałem wpisać ./gamemode creative. nie mam nic co ma admin oprucz creative. błagam pomużcie mi :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
KaoPL    107
1. Upewnij się, że masz wyłączoną zapore systemu windows.
2. Musisz w server.properties zmienić online-mode na false. Aby to zrobi znajdź folder z serwerem, znajdź ten plik i edytuj go w notatniku. Edytowane przez KaoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
[center][u][b][i][color=#0000CD]KaoPL dziękuję za pomoc ale to nic nie pomogło[/color][/i][/b][/u] :|[/center]

[center][color=#0000CD][u][i][b]ale jak wymyślisz jak zrobić ten serwer no to może cię zrobię adminem KaoPL ????????[/b][/i][/u][/color][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dusi007    0

Więc tak na 100% masz źle skonfigurowane permission po 2 w pliku serwerowym wyłącz online mode bo tylko gracze premium beda mogli wbić. i sprawdz plugin od logowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi