Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mmesek

Potrzebuję "Moddera" do Stworzenia Paczki Modów

Rekomendowane odpowiedzi

Mmesek    0
Witam proszę o małą Pomoc lub nie pomoc jeśli nieodpowiedni dział prosze o przeniesienie

ekhem... Moddera dlatego że przeciętny gracz nie wiedział by zapewne jak wgrać 70 modyfikacji i aby były kompatybilne ;P nie wiem jak się tu rozpisywać :p Jako zapłatę Proponuję Na 3 wybranych serverach(nie licząc kilku do których jestem przywiązany : P) w postaci Monet z konta Mojego EQ jakie zdobędę lub po prostu mogę Zbierać drewno lub coś : P(nie dodam że także proponuję Stałego Donatora na moim serverze ale to szczegół ; P)
Lista Modyfikacji:
[quote]
Podstawowe mody plus:
+
1. OptiFine
2. NEI(lepsze niż TMI i ma opcje Rec*pe :D)
3. Rei's MiniMap
4. INVTweaks
+
1. Mo'Creatures
2. Advanced Alloy
3. IC2
4. [s]RP2[/s] (wiem że nie ma na nowe wersje i dlatego tego moda może nie być ;P)
5. BC3
6. BladeZ
7. BetterFurnance
8. IronChest
9. PortalGun
10. MagicalWands
11. HugeWeapons
12. Balkon's Mod
13. AdvancedMachine
14. LogisticPipes
15. MineChem
16. Teleportation Stone
17. SkyHouse
18. RailCraft
19. IronMan
20. BackPack
21. ComputerCraft
22. VanishBlocks
23. MorePistons
24. PowerCraft
25. ExtraBiomes XL
26. Camera Studio
27. CampCraft
28. ElementalCreeper
29. Wireless Redstone
30. Elemental Arrows
31. Camfire
32. Burn
33. Dragon Mounts
34. Shutter Mod
35. Forestry Mod
36. Animal Bikes
37. Mystic Dragons
38. The Runic Dust
39. BattleTowers
40. [s]CraftGuid[/s]
41. The Twilight Forest
42. Secret Rooms
43. Animal Transport
44. Familiars Mod
45. CraftBack
46. More Storage
47. FloatingRuins
48. Cooking Craft
49. Obsidian Plus
50. Crafting Table III
51. BossCraft
52. CameraCraft
53. Shelf
54. Arrow Golems
55. Explosives Plus
56. Anvil
57. Show Durability
58. Hunting Traps
59. Keyhole
60. Supermen
61. fossil archeology
62. [s]Rec*pe book/CraftGuide (ten lepszy co ma więcej opcji)[/s](lepsze NEI ;P)
63. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]IC2AdvGenerators2[/background][/size][/font][/color]
64. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]AdvancedSolarPanels[/background][/size][/font][/color]
65. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]ChestViewer[/background][/size][/font][/color]
66. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]EnchantingPlus[/background][/size][/font][/color]
67. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]Transformers[/background][/size][/font][/color]
68. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]Universal Electricity[/background][/size][/font][/color]
69. [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 235, 235)]Pam's Mod[/background][/size][/font][/color]
[/quote]

Jeśli uda się komuś zrobienie tej paczki Proszę o wiadomość na PW, zaznacze tylko że Byłbym wdzięczy za zrobienie paczki w takim typie:
[CODE]Folder z Plikami > Pliki do JAR, Pliki do Mods, Pliki do .minecraft[/CODE]
Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam :p
P.S
ja potrafię wgrać tylko kilka modów :(

EDIT:
Dodałem do listy pare modów, Mody które są niekompatybilne Proszę o podanie ich nazw w Postach Niżej. Wynagrodzenie jeszcze Ustalimy ;P Proszę Wgranie modów na Wersje "1.3.2/1.4.5"
Z Góry dziękuję za pomoc ;P
EDIT 2:
poprawka w Liście modów (bez RP2 i Ksiązki z Recepturami) Edytowane przez Mmesek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mmesek    0
a ja myślałem że 70 : P
A tak właściwie to jakie mody nie są kompatybilne? :|
Ale były przynajmniej dobre chęci ; P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy tak dużo? Nieee widzę że większośc modów jest na forge a w nim jeżeli sie niemyle można dawac id do 4000 bodajże . można też uzyć id resolvera ale on krzaczy. I niepotrzebujesz moddera do tego żeby ci zrobił paczke modów. Jak już powiedziałem Id resolver albo ręczne ustawianie jeżeli błąd niebędzie związany z Id to znaczy że sa marne szanse aby ci sie udało ten moda wgrać. Edytowane przez Szymon Idczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
remikPL    2
Tego Troszkę Jest.
@up: ale potrzebuję Kogoś Kto Zna się na modach, czaisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16
[quote name='Szymon Idczak' timestamp='1352929316' post='99690']
Czy tak dużo? Nieee widzę że większośc modów jest na forge a w nim jeżeli sie niemyle można dawac id do 4000 bodajże . można też uzyć id resolvera ale on krzaczy. I niepotrzebujesz moddera do tego żeby ci zrobił paczke modów. Jak już powiedziałem Id resolver albo ręczne ustawianie jeżeli błąd niebędzie związany z Id to znaczy że sa marne szanse aby ci sie udało ten moda wgrać.
[/quote]

Prawda. Tak w ogóle to czytałem, że wichu jakiś tam zrobił paczkę chyba około 3000 modów.
Już sobie wyobrażam, ile by się to ściągało... Edytowane przez HARDKAMIL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SilverJo    0
Nie do zrobienia ta twoja paczka remik. RP2 czeka jeszcze na realase, dla 1.4.5. To raz. Dwa przynajmniej autor jednego z modów nie zgadza się na umieszczanie swojej pracy, w jakichkolwiek modpackach (mo' creatures).

Edit. Spora część modów które wymieniłeś jest bądź w najbliższym czasie będzie (RP2) w modpacku Feed The Beast [url="http://feed-the-beast.com/"]http://feed-the-beast.com/[/url] Edytowane przez SilverJo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja sie znam na modyfikacjach jeżeli cie to interesuje , sam nawet potrafie zrobic modyfikację , prostą ale potrafię. a i wichu niezrobił paczki która miałaby z 3000 modów.
Po pierwsze znam troche wicha i niechciało by mu sie robic takiej paczki.
Po drugie tyle modów jeżeli sie niemyle nawet niema na 1.4.2 a jeżeli są to z 2000 nibędzie pasowało. a pozostałe 1000 bedzie tylko zaśmiecało wiec robienie takich paczek by nawet niemiało sensu.Już nawet twoja Mmsek robi sie bezsensowna bo wiekszośc to bedzie zwykły smieć. Chodz przyznam modyfikacje sa dobre ale poprostu ich niewykorzystasz i bedą zrzerac twoją pamięć ram. Edytowane przez Szymon Idczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mmesek    0
@MineBlock Wiem
@Szymon wiem że połowa modów to śmieć bez potrzebny ;P ale może osiągnę cel i użyje wszystkich modów? xD [...][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]która miałaby z 3000 modów[...] 3k modów? a nie przedmiotów? wątpie po co komu paczka z 3000 modów nie dość że komp musiał byu być nasa to łącze internetowe zapewne 10GB/s Pobierania ;P
@SliverJo Wypraszam sobie FTB ale nie podoba mi się ta paczka (nawet nie wiem co tam jest dokładnie xD)
P.S jest błąd na minecraft.pl bo nie mogę kliknąć "Napisz"[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...