Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dariusz_iD

SKARGA - podejrzane akcje Admina?

Rekomendowane odpowiedzi

Dariusz_iD    9
Wszystkow w temacie.
Dołaczam skrina z rozmowy w której sie przyznał.
Zrobił to bez powodu.
Zekomo ze dziwnie je Luk10iD odkopal - co w tym dziwnego.
O jakis lockblokach mówi a ja zielonego pojecia nie mam.
Prawda jest taka ze mamy przygotowane kilofy szczescia i telportujemy sie po nie jak cos cennego mamy.
Wlasnie po nie poszedlem a maly Luk zostal.
Bylo diaxow 5 - masz je zwrócic w formie rudy.
Cwaniak - nie powiem dokładnie, a moze powiem w odpowiedzii nastepnej a jak zamkniesz temat to kolejny napisze i wtedy cie okresle dokladnie do sytuacji.

I jeszce zbanowales - ....................!

Tyle!
DariusziD

Skrina nie da sie dołaczyc. Zrób cos z tym forum lepiej by mozna było pokazac wszystkim co zrobiłes.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zaritor    8
Screena wrzuć na jakikolwiek hosting i daj do niego link, jeżeli tak bardzo Ci na nim zależy. Bana dostałeś za obrażanie mnie na 10 minut co i tak było łaskawe. Odnośnie diaxów to randomowe tunele idące od diaxa do diaxa to jedno a drugie to obkopywanie ich i wykopywanie później, żeby logblock tego niewychwycił to inna sprawa. Gdybym był pewny na 100%, że masz xraya już dawno miałbyś bana. Na razie usunięcie kilku diaxów potraktuj jako ostrzeżenie. To nie jest pierwszy raz kiedy Cię śledzę i na pewno nie ostatni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Zacznijmy od tego, że Zaritor nie jest adminem forum. Idąc dalej ogarnij to, co napisałeś, bo nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek w ogóle zrozumiał, o co ci chodzi. A jak chcesz dać screena, to wrzuć go na hostnig zdjęć (jak np. imageshack.us lub imgur.com) i wrzuć link do nich, lub w tagach [img].

A logblock, krótko mówiąc, pozwala osobom uprawnionym na sprawdzenie historii działaniu na danym bloku/miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dariusz_iD    9
Szukałem i szukam nadal na necie o jakichs lockblokach o których wspomniał zaritor przez malutkie z , i nic nie moge znalesc co by sie wiazało z wydobywaniem diaxow w minecraft. Sa jakies maszyny pod tym haslem ale nic ze sie diamenty opkopuje, .
Ciekawe jakie klamstwo przygotujesz na to okolicznosc koleszko.
Tylko wklej skrina jak juz bedziesz mial pewnosc ze to cos znalazłes.

Pozdrawiam

Napiszczie mi co to jest Xray - gram w minecrafta od miesiaca moze 5 tyg - ucze sie i nic nie wiem o czym mówicie.

Jestem zielony i wsciekły jak mnie traktujecie

DD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zaritor    8
"zaritor przez malutkie z" próbujesz mnie obrazić?
"koleszko" nie jesteś moim kolegą -_-

Wyjaśniłem wszystko w swoim pierwszym poście. Jeżeli masz cos ciekawego do powiedzenia to słucham. Jeżeli tylko bezsensowny hejt o 5 diaxów i spam to proszę oszczędź sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dariusz_iD    9
Jeszcze jedno
Postawiłem sobie za cel aby spisac wszystkie zaklecia z ksiegi zaklec,, kasa i diaxy mnie nie interesuja sa tylko potrzebne aby sfinnasowac zakup surowców do przeprowadzenia badan w tej kwesti.
W d .... mam diaxy i kase , chce tylko odkryc sporo tajemnic i zagadek w tej grze.

Zeby tylko wszyscy tak mysleli ale nie tylko diaxy i kasa.

Pozdro

Moze wszyscy tego forum nie czytaja, to do Ciebie bezposrednio sie zwróce - nie chce miec z Toba nic wspólnego wiecej w tej grze, mozesz mnie sledzic i za d..... chodzic krok w krok policjancie a i tak nic nie wysledzisz bo ja nic nie robie i nie znam sie na tych waszych sztuczkach komputerowych.

Zeby to do Ciebie dotarło wkoncu!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Tak, jak wspominałem wcześniej:
- jak masz screeny, które świadczą, na twoją niewinność, wrzuć je na dowolny hosting obrazów (jak [url="http://imageshack.us"]imageshack.us[/url], [url="http://imgur.com"]imgur.com[/url]) i wklej do nich link;
- logblock jest pluginem, który pozwala na sprawdzenie historii działania na danym bloku (współrzędnych);

A z takim podejściem długo tutaj nie zabawisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Dariusz
szczerze?
Przykro mi ale mam dość twojego awangardzkiego zachowania, robisz popłoch jak zwykle...

Robisz w 3/4 przypadkiach z igieł widły. Nie słuchasz Adminów,nie czytasz czatu kiedy kierowałem do ciebie tekst w 3/4 przypadkach musiałem pisać minimum 3 razy

Ban nakładam Perm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dariusz_iD    9
Co mam Wam pokazac , jakiego skrina, mam skrina rozmowy ze zaritorem? Juzmówił ze mi zabrał diaxy, przyznał sie juz na tym forum. A jak ja moge dac wam skrina z tuneli?
Ja sie teleportowałem do domu po kilofy szczescia a wtym czasie Luk10iD opkopał diaxy jest mały , tyle razy tłumaczyłem , ma 10 lat chciał sie nacieszyc diaxami.
Jak wrociłem diaxów nie było, to jak miałem zrobiuic skrina i czego jak nie wiem co zrobiłem zle.
Mam skrina rozmowy z zaritorem ze sie przyznał ze zabrał te diaxy.
Sprawa jest o tyle zła ze myslałem ze to Luk 10 id zwina .
A jak sie dowiedziałem ze to zaritor i potwierdzil na czacie, którego mam skrin, to białej gtaczki dostałem
Dajcie w spokoju pograc a nie robicie jakies bitwy i oszukanstawa - wmawiacie rzeczy o których my pojecia zielonego nie mamy.

Co to jest perm bo nie mam pojecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
Zabrał, dlaczego?

Opkopujecie diaxy,czekacie 10 minut i wracacie po nie. Jak dla mnie podejrzane jako ,że nie potrafisz normalnie rozwiązać sprawy o czym mówił Chormon i nie potrafisz niczego udowodnić ban zostaje.
Admin też człowiek jak zwykły gracz, a skoro jeden do drugiego szacunku nie ma ani nie potrafi nic załatwić normalnie też nie muszę.

ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...