Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Dawiden1

Problem z Serwerem

Pytanie

Dawiden1    0
Witam, jestem Dawiden1 i mam 1 pytanie:
Czy ktos wie dlaczego nikt nie może wejśc na mój Server Hamachi? Od jakiegos 0,5/1 roku mam ten problem. :/
A jak zrobie z mojego ip bez Hamachi np. ze strony mojeip.pl czy jakos to mi pisze, cos tam o Porcie. Tak jagby go nie znajdywało.

Proszę o pomoc !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
jantomedes    75
A masz wpisane ip z hamachi do configa serwera? I jakie komunikat kolegom się wyświetla? Bardzo możliwe, że firewall blokuje dostęp, a wtedy należy dodać minecraft.exe do wyjątków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Yoogi Googi    2
bawiłem się hamachi.. łatwa obsługa, ale nie satysfakcjonowało mnie to :)

proponuję (jeśli jesteś ambitny i wiesz co będziesz robił) przekierować porty na routerze. wtedy serwer będzie działał bez hamachi... mało osób o tym wie i nie u każdego to działa w 100%, ale tylko wspominam, że jest taka możliwośc ;)
po prostu masz wewnętrzne ip jak 50% Polaków... też miałem, a teraz nie wiem jakie mam xD czasy się zmieniają, to już lepiej kupić serwer niż grzebać we własnym sprzęcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi