Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blazej_VIP

Witam ponownie

Rekomendowane odpowiedzi

Blazej_VIP    17
Witam się z wami ponownie ponieważ mój pierwszy temat w tym dziale był że tak się wyrażę bez sensu/ do kitu.

Nazywam się Błażej mam 13 lat interesuje się i kolekcjonuję militaria. Lubię słuchać cięższej muzyki i całymi dniami męczyć komputer w kółko tą samom czynnością. Moje łącze internetowe jest tak wolne że równie dobrze pobierać pliki za pomocą pralki albo mikrofalówki. Lubuję się w grach typu CoD albo BF ale to Minecraft jest moim lekarstwem na nudę (no chyba że mam szybszy internet wtedy mogę cały dzień grać z kumplami w l4D2 albo Gmod'a). A jeśli w jakiś magiczny sposób całe 10 GB do wykorzystania na miesiąc zniknie myślę czy by nie wysadzić mój modem w powietrze. Lubuję się też w ASG wydając już na nie łącznie z 900 zł za które według mojej rodziny mógł bym sobie kupić no nie wiem cokolwiek innego poza tym na co je wydaje bo według nich to głupota :BigSmile:.
Lubię rozwalać sprzęt codziennego użytku i patrzeć jak ktoś też to robi. Mam skłonności do zabawy w piromana,
i trollowania ludzi w swoim otoczeniu na każdy możliwy sposób.
To by było chyba na tyle a nawet jeśli coś pominąłem to dla własnego i waszego dobra :>

A na koniec sweetaśńy pajączek
[img]http://www.dura.netstrefa.pl/owady_%20w_obiektywie/album/thumbs/zebra%20pl%C4%85s-paj%C4%85k.jpg[/img] Edytowane przez Blazej_VIP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...