FastEye 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 Siema ;D Mam problem z mc, a mianowicie. Gdy gram sobie wywala mnie z mc i na pulpicie tworzy mi się jakiś folder z notatnika hs_err_piscyfry. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, że da się to rozwiącać. I jeszcze jedno używam Mineshafter ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kuba Lajblich 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 to znaczy ze java ci nawala rada:przeinstaluj jave a jak nie pomoze to calego mc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 23 Wrzesień 2012 [quote name='Kuba Lajblich' timestamp='1348398498' post='94338'] to znaczy ze java ci nawala rada:przeinstaluj jave a jak nie pomoze to calego mc [/quote] Haha, dokładnie coś takiego wczoraj na bashu widziałem... "Napraw to co nie działa i problem rozwiązany". Czy autor tematu kiedykolwiek myślał o zakupie gry czy "oszczędność" i cwaniaczenie jest wyższym priorytetem? Albo przynajmniej próbami wczytania się w inne tematy które są łudząco podobne do tego, tzn. "pomocy mam problem, wywala mi hss_err_pidcyferki". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Yoogi Googi 2 Napisano 27 Wrzesień 2012 pokaż zawartość tego pliku "err" oznacza error, to znaczy, że powstał error log, który należałoby przeczytać .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 FastEye 0 Napisano 28 Wrzesień 2012 http://www32.zippyshare.com/v/50409419/file.html Proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 28 Wrzesień 2012 Otwórz plik notatnikiem lub innym prostym (lub nie) edytorem tekstu i wklej tutaj pomiędzy znacznikami [spoiler][/spoiler] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam problem z mc, a mianowicie. Gdy gram sobie wywala mnie z mc i na pulpicie tworzy mi się jakiś folder z notatnika hs_err_piscyfry.
Nie wiem o co chodzi.
Mam nadzieje, że da się to rozwiącać.
I jeszcze jedno używam Mineshafter ;D
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi