KARAMBA123 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 Hej wam Mam problem s połonczeniem ciągle jak wchodze na serwer wyskakuje mi chyba cos o java i nawet jak mam włączany java i tak nie działa pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 22 Wrzesień 2012 "Pomocy, coś mi nie działa, to chyba java ale wciąż nie działa"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KARAMBA123 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 No i Coś o tym wiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Karderos 0 Napisano 22 Wrzesień 2012 Facepalm >.< Opisz dokładniej swój błąd, to ci pomożemy np.: "wyskakuje mi java could not find the main class". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KARAMBA123 0 Napisano 26 Wrzesień 2012 interal exception java.net.sockedexception connection reset mi pisze na kazdym serwie[quote name='Karderos' timestamp='1348325178' post='94248'] Facepalm >.< Opisz dokładniej swój błąd, to ci pomożemy np.: "wyskakuje mi java could not find the main class". [/quote] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 naebany Skate ;x 0 Napisano 26 Wrzesień 2012 1.https://minecraft.net/haspaid.jsp?user=kacper0712 2.Nie umiesz pisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi