Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tysek10

Skojarzenia z nickami

Rekomendowane odpowiedzi

Atexor    424

Kangurek_Kao_%28KAO1%29.jpg

P.S. Fajna gra. Szkoda, że nigdy nie przeszedłem. Pamiętam, że dotarłem do jakiegoś poziomu, gdzie było mgliście i wysokie trawy wszędzie. Najlepsza plansza to ta z jazdą na snowboard :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ty mnie chyba nigdy nie przestaniesz zaskakiwać :D

Jak będę kiedyś zmuszony wystawić Ci warna/bana to obiecuję, że użyję tego obrazka :D

A tu Charles Kao! Chociaż IMHO powinniśmy skończyć chyba z obrazkami, bo tekstowo tu skojarzenia się chyba nick'owe, chyba że zmieniamy reguły gry :D

Charles_K_Kao.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

logoatex.jpg

Firma ATEX z siedzibą w Pułtusku od 1990 roku zajmuje się produkcją bram i ogrodzeń. 

Tajemnica sukcesu firmy ATEX to nieustanne dążenie do perfekcji (dążę do perfekcji :D?). Od początku staramy się krok po kroku podnosić standard naszych wyrobów, a drogą do tego jest ciągłe podnoszenie kwalifikacji (parabole tańczą, tańczą, tańczą tańczą ...) naszych pracowników, inwestycje w maszyny i oprzyrządowanie, a także ogromna baza doświadczenia (się wie) zdobytego w wielu realizacjach.

Firma ATEX szanuje wymagania klienta, dlatego główną dewizą naszego działania jest jakość (liczy się jakość, nie długość :P).

Realizacja tej dewizy jest możliwa dzięki współpracy tylko z najlepszymi i sprawdzonymi dostawcami najwyższej jakości obejmującej wszystkie etapy produkcji.

Łącząc ze sobą te wszystkie elementy udało nam się dać naszym klientom dobry produkt za rozsądną cenę.

ATEX - to niezawodność (oczywiście!), ciągłe dostosowywanie się do nowych wymagań i tendencji rynku.

Za cel stawiamy sobie dalszy rozwój w dziedzinie systemów ogrodzeń (WUT!) i rozszerzanie naszej sieci sprzedaży o nowych partnerów na terenie kraju.

W związku z tym jesteśmy otwarci na współpracę i zapraszamy do niej firmy z całej Polski.

Atexor :)

Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

No nie, ty mnie po prostu prowokujesz :P!
I spójrz obok swojego postu nad avatar :D ...

Poza tym odezwij się ktoś jeszcze w tym temacie, bo to wszystkie możliwości jakie kojarzą mi się z Kao, a nie chcę szukać mu sztucznie jakiś :D

owoc+kakaowca.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Atex - Koleś, który wystawia warny, bany i jest pożyteczny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Kao! nie chcę być kojarzona z LoL'em :/  A to ty:

68adf3498e568.png   

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

banner_712x256.jpg
EWE to nowoczesna firma zajmująca się budową i obsługą gazociągów oraz dystrybucją gazu ziemnego do klientów indywidualnych, firm, wspólnot i spółdzielni mieszkaniowych oraz budynków użyteczności publicznej.

EWE to niezależny dostawca gazu ziemnego skoncentrowany na realizacji potrzeb lokalnych społeczności w regionach, w których działa. Założona w 1999 roku spółka obecnie działa w województwie lubuskim, dolnośląskim, łódzkim, opolskim, świętokrzyskim i lubelskim. Na terenie objętym działalnością firmy działa pięć Biur Obsługi Klienta, tj. w Międzyrzeczu, Krośnie Odrzańskim, Rzepinie, Kożuchowie i Wieluniu.

Celem spółki jest nie tylko kompleksowa dostawa gazu ziemnego, ale i ciągłe podnoszenie standardów obsługi – tak, aby korzystanie z niego przynosiło klientom jak najwięcej korzyści i satysfakcji.

EWE jest niezależnym dostawcą posiadającym możliwość dywersyfikacji dostaw gazu ziemnego. Spółka nie tylko kupuje gaz od krajowego dostawcy, ale również dostarcza go swoim klientom 
z zachodnich źródeł, poprzez połączenie sieci  EWE  z systemami przesyłowymi gazu ziemnego 
na terenie UE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Ale ja mieszkam na Śląsku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Kaolin.jpgKaolin (glinka porcelanowa) – skała osadowa zawierająca w swym składzie głównie kaolinit, a także m.in. kwarc i mikę. Nazwa skały pochodzi od chińskiej góry Gaoling (高嶺), skąd rzekomo pierwszy raz wydobyto kaolin.

Kaolin powstaje na skutek wietrzenia skał magmowych, metamorficznych i osadowych. Jest "tłusty" w dotyku. Barwa – biała, szara, żółtawa do brunatnej lub błękitnawa.
Na świecie bogate złoża kaolinu znajdują się m.in. w Chinach, USA, Rosji, Japonii, we Francji, Niemczech i Polsce.
Kaolin stosowany jest w ceramice (dodawany przy produkcji dachówek), przemyśle chemicznym i papierniczym. Służy też do wytwarzania form odlewniczych w poligrafii fleksograficznej. Typowa mieszanka to kaolin/gips/talk/dekstryna kasztanowa w proporcji 10/7/1/0,5. Rozrabianie wodą do uzyskania konsystencji miękkiej plasteliny. Temperatura suszenia do 130 °C. Bywa używany w laboratoriach chemicznych w celu zapewnienia równomiernego wrzenia roztworu.
W Polsce występuje na Dolnym Śląsku, w okolicach m.in. Świdnicy, Strzelina, Turoszowa, Strzegomia i Bolesławca[1].
Edytowane przez Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

:D penquin_sit_eye1.gif          Patrzę na ciebie!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Jesteś niebezpieczny(?)

HZ113AC.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

:D wesoły creeper o imieniu Czarek ;)     

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10

Płatko-niekończoncosiębardzodługamiskabezdnaktóregoniktnigdynieznalazłpomimowysiłkupierdyliardaludziktórychobchodzijedyniepierdzeniebąków

EDIT

Dopiero zauważyłem nazwę tematu.

70- letnia Ewelina :D

Edytowane przez ixhge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi