KaoPL 107 Napisano 20 Wrzesień 2012 Dzieńdoberek. Niektórzy domyślają się po co ten temat i o co mi chodzi. Teraz wam wytłumaczę. Minecraft.PL poznałem. gdy strona główna miała stary styl, forum nie było do końca przetłumaczone i w ogóle nic nie było ogarnięte na 100%. Chodzi mi również o to, że odeszło wiele osób.: min SkateKoliva, matejss i inni. Wszyscy wiemy jaka jest aktualna sytuacja na forum, nie ma takiej aktywności jak kiedyś i duuuużo się zmieniło. Serdecznie pozdrawiam Atexor, Wintalan, ZlyPrzycisk, Sleeh, Crimshaw, Torres70. Tak więc [b]w dniu 20.09.2012 prosze Administracje Minecraft.PL o usunięcie mojego konta, razem z postami, tematami i inną aktywnością. [/b]Długo myślałem nad tą decyzją, ale wszystko zawsze ma swój koniec (w tym ja). Usuwając konto odchodzę również z tej strony. Cześć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 20 Wrzesień 2012 Też cię pozdrawiam ;* Konta chyba ci nikt nie usunie bo w wyświetleniach masz rabusa po napisaniu tego posta, co chyba by zrobił ;3 Bye. Może sie jeszcze gdzieś przypadkiem spotkamy ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fendorath 14 Napisano 21 Wrzesień 2012 Żegnaj... Mam nadzieję, że kiedyś znajdziesz ten serwer i tą idpowiednią stronę Adios ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 21 Wrzesień 2012 No cześć. Yey wspomniałeś o mnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 21 Wrzesień 2012 Oni wracają, zawsze wracają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymek781 6 Napisano 23 Wrzesień 2012 Temat zamykam, natomiast konto zostaje bez zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach